Ada Condeescu la Gala de deschidere a BIFF, editia a X-a - FOTO

Publicat pe

Gala de deschidere a celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti a avut loc aseară la Cinema Scala. În deschiderea festivalului a rulat, în avanpremieră în România, producţia italiană La grande bellezza, distinsă cu Oscar pentru film străin în 2014.

 

Printre personalităţile prezente în sală s-au numărat: Diego Brasioli, ambasadorul Italiei, María Eliana Cuevas Bernales, ambasadoarea Chile, Călin Popescu Tăriceanu, Ramona Bădescu, Vlad Ivanov, Rodica Lazăr, Ada Condeescu, Şerban Pavlu, Iulia Verdeş.

 

Competiţia Bucharest IFF începe astăzi în forţă cu Short Term 12 (regia Destin Cretton), care este povestea pe cât de tristă, pe atât de luminoasă  (şi inspirată din tinereţea regizorului)  a unui grup de voluntari dintr-un azil pentru copii cu probleme psihice din California. Filmul a fost distins cu Premiul pentru Cea mai bună actriţă (Brie Larson), Premiul Juriului Ecumenic şi Premiul Juriului Tânăr – Locarno 2013. Filmul va fi proiectat, începând cu ora 19.00, la Cinema Studio.

 

Cea de-a 10- a ediţie a Festivalului Internaţinal de Film Bucureşti, cel mai vechi festival competitiv din Capitală destinat exclusiv filmului de lungmetraj, are loc în perioada 26 martie-2 aprilie 2014.

Ada Condeescu la Gala de deschidere a BIFF, editia a X-a - FOTOAda Condeescu la Gala de deschidere a BIFF, editia a X-a - FOTO

Foto: Radu Spiridon 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter