Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza: "Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit"

Publicat pe

Adda a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, că suferă de o boală teribilă – Borelioză, dar și de și Bartonella, și că a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza unor diagnostice greșite. Recent, artista a făcut noi dezvăluiri tulburătoare despre calvarul prin care a trecut și care încă nu s-a încheiat…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Până să afle de ce suferă, Adda a luptat o jumătate de an cu o boală pentru care primise un diagnostic greșit și a fost la un pas de moarte după ce porțiuni ale corpului îi paralizaseră. A aflat pe ultima sută de metri că suferă de Borelioză (cunoscută și ca Boala Lyme) și Bartonella, afecțiuni produse de mușcătura căpușelor sau a animalelor care au asta în sânge. Recent, artista a făcut niște mărturisiri cutremurătoare.

Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza: "Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit"Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza: "Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit"

Adda, confesiune cutremurătoare despre borelioză

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Adda a rememorat clipele de coșmar prin care a trecut până să îi fie depistată boala. A primit nu doar diagnostice greșite, ci și sugestia de a se trata la psiholog, deoarece analizele sale erau bune.

Citește și: Adda a aflat de ce boală suferă, după ce medicii i-au pus inițial un diagnostic greșit: „A fost nevoie să îmi paralizeze…'

Citește și: Ben Stiller a trecut printr-un calvar după ce a fost diagnosticat cu boala Lyme, de care suferă și Adda: „Mi s-a inflamat genunchiul şi…'

Citește și: Călin Geambașu a câștigat definitiv custodia fiului său. Câți bani trebuie să îi plătească fosta logodnică

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!’

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză!

Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!'. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!', a spus Adda în podcastul lui Cătălin Măruță.

Adda: „Am fost la astrologi, la parapsihologi”

Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru Adda. Cântăreața a avut mari probleme de sănătate, care inițial au fost ignorate de medici… drept urmare, în cele din urmă, a căutat ajutorul oriunde ar fi putut veni un licăr de speranță. Abia într-un târziu, când deja boala ajunsese într-o fază care o incapacita fizic, artista a mers la imunolog, primul care a depistat boala de care suferă Adda.

„Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot pentru că ştiam că e ceva rău! Atunci am fost la un imunolog, care mi-a spus, primul, că am Lyme… problema nu era că nu ştiam ce înseamnă Lyme, problema e că am aflat târziu că am Lyme!', a mai adăugat artista.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă