Adela Popescu, printre vedetele campaniei „Iubeşte-te!”

Publicat pe

Adela Popescu, Crina Semciuc, Giulia sunt doar cateva dintre persoanele publice care au acceptat sa vina fara make-up in fata camerei de filmat la prima ora a diminetii si sa zambeasca increzatoare.

 

Adela Popescu

 

Vedetele susţin astfel cea mai onesta campanie din online-ul romanesc – „Iubeste-te!' – lansată de Ela Craciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine' de la Antena 3, care le indeamna pe femei sa intoarca notiunea de iubire catre ele însele.

 

Campania pleaca de la un concept simplu: naturaletea. In contextul in care multe tinere aleg sa traiasca intr-o realitate alterata si apeleaza la o „cosmetizare' excesiva in goana dupa o imagine pefecta, Ela Craciun propune o intoarcere la firescul din noi, pe care trebuie sa il iubim si sa il valorizam ca atare, din interior catre exterior.

 

Ela Craciun

 

In luna iubirii, ne amintim ca lucrul cel mai important este ca prima data, sa ne indragostim de noi insene. Asa cum suntem! Inainte de a ne putea indragosti de cineva, ce ar fi sa ne indragostim de noi insene? Autentic, onest, asumat si firesc. Pentru ca noi insene suntem cele cu care ne petrecem cel mai mult timp. Si ar fi pacat sa nu fie un timp de calitate' a declarat Ela Craciun.

 

Pe durata campaniei ce se desfasoara pe blogul personal, dar si pe retelele de socializare ale Elei Craciun, dorinta prezentatoarei este sa arate tocmai faptul ca micile imperfectiuni sunt cele ce ne definesc individualitatea si ne fac unici.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter