Adela Popescu vorbeşte despre naştere şi numele băieţelului ei

Publicat pe

Însărcinată în șapte luni și jumătate, Adela Popescu mai are foarte puțin până va deveni mămică pentru prima dată. Vedete tv ne-a oferit câteva detalii despre nașterea care se apropie cu pași repezi.

 

adela2

 

În mai puțin de o lună și jumătate, Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru prima dată. Deși totul este pus la punct, cei doi nu au găsit, încă, un nume pentru bebeluș. „Asta e o mare problemă. Nu avem nume la băiat. Chiar asta vorbeam cu Radu. Totul este pregătit, dar nu avem nume la băiat.”

 

În timp ce majoritatea vedetelor aleg să nască prin cezariană, Adela Popescu pare hotărâtă să  nască natural. „Aleg naștere naturală din toată inima și cu toată convingerea. Îmi doresc ca băiețelul să stea cum trebuie, să nu apară probleme. O să fac tot posibilul să nasc natural.”

 

Nici alăptatul nu pare să fie o problemă pentru Adela Popescu. „Sunt cu aplăptatul. Nu știu însă cât de dureroase sunt perioadele acelea despre care am auzit de la toate mamele, dar am fost sfătuită că nu există să nu ai lapte, nu există să nu alăptezi. Într-adevăr trebuie să depășești o perioadă mai grea și apoi totul va fi bine.”

 

Adina Vilcea, Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter