Adelina Pestrițu – La mulți ani de 30 de ori!

Publicat pe

În ultimul timp, a trecut prin schimbări majore  ̶  de la look la viața privată  ̶ , iar acum mai urmează una: Adelina Pestrițu a trecut pe 2 februarie pragul celor 30 de ani, o vârstă care nu o sperie și ale cărei provocări le așteaptă cu zâmbetul pe buze.

 

 

 

 

În luna decembrie, într-un interviu în revista Viva!, Adelina vorbea cu sinceritate despre aprecieri, regrete și așteptările pe care le are de la viață: „Întotdeauna am făcut doar ce am simțit, iar când procedezi după cum îți dictează propria conștiință, nu ai cum să regreți. Oricâte uși am închis, am știut că altele mi se vor deschide. Viața mi-a arătat că sunt extrem de norocoasă și sunt absolut convinsă că mă așteaptă lucruri frumoase, pe toate planurile. Știu că Dumnezeu mă iubește și îmi rezervă ce crede EL că este mai bun pentru mine'. Vedeta își privește viitorul cu optimism, convinsă că ce-i mai bun de-abia acum urmează. Și, într-adevăr, viața ei profesională e pe val, Adelina fiind momentan foarte ocupată cu filmări și shootinguri, dar, cu toate astea, ea găsește întotdeauna puțin timp și pentru răsfățul personal. Cât despre întrebarea care stă pe buzele tuturor, Adelina a declarat că se vede din nou îmbrăcând rochia de mireasă: „Viața este lungă și nu există un termen-limită pentru a face asta. Voi fi o mireasă atipică, așa că nu mă mai visez în rochie. Familia, creată pe principii corecte, este cea mai frumoasă construcție pe care o poți face într-o viață'.

 

 

 

Unul dintre cadourile pe care Adelina și le-a făcut de ziua ei a fost vacanța în America, la Miami, unde astăzi își va serba ziua alături de prietenii ei. De ce tocmai Miami? Pentru că Adelina iubește soarele, căldura, iar orașul are un vibe pozitiv și te duce cu gândul la vacanță. Dacă anii precedenți am dat petreceri cu 200-300 de invitați, mai ceva ca la nuntă, pentru acest nou capitol din viata mea am ales să plec în Statele Unite ale Americii, la Miami mai exact, unde mă așteaptă câțiva prieteni de suflet, români și americani, care, atunci când i-am anunțat că voi veni să mă serbez acolo, deja au facut planul de distracție și călătorii. Sunt câteva obiective turistice pe care nu le-am bifat atunci când am mai fost, dar de data aceasta sunt cap de listă'.

 

 

Chiar dacă e peste ocean, Adelina nu și-a uitat fanii virtuali, postând pe site-urile de socializare o fotografie în care este îmbrăcată într-un superb costum tradițional, însoțită de un mesaj emoționant pentru fanii ei: „Sunt în vacanța mea aniversară. Mâine împlinesc 30 de ani. Pe care i-am trăit în România, cu mândria că sunt româncă, cu respect pentru cei de lângă mine, pentru cei ce muncesc, sunt cinstiți și au bun-simț. Mâine, de ziua mea, îmi doresc ca România să fie bine, românii buni să triumfe, iar eu să-mi pot trăi și următorii 30 de ani cu credința că acasă la mine e cel mai bine!'

 

 

Oana Pantazi

 

 

Citește și:

Adelina Pestrițu – Primul interviu după despărțirea de Speak

Adelina Pestrițu – Povestea celor 17 tatuaje ale sale

Adelina Pestritu: „Dragul meu…”

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter