Adelina Pestrițu, probleme cu rochia de mireasă? Vedeta a slăbit prea mult, chiar înainte de nuntă!

Publicat pe

Pe 20 iulie, Adelina și Virgil Șteblea se vor cununa religios, iar pregătirile pentru importantul eveniment au intrat în linie dreaptă. Dacă meniul, muzica, aranjamentele florale și rochiile domnișoarelor de onoare nu mai pun probleme, iată că Adelina se confruntă, cu doar câteva zile înainte de nuntă, cu o situație greu de gestionat. Din cauza stresului creat de febra pregătirilor pentru nuntă, bruneta a slăbit în jur de 4 kilograme, iar outfiturile pentru eveniment – Adelina va purta o rochie la ceremonia de la biserică și altă rochie la petrecere -, comandate la Barcelona și lucrate manual, nu i se mai potrivesc…

Adelina Pestrițu mai are doar câteva zile până la nuntă, însă, din păcate, rochia de mireasă nu i se mai potrivește, deoarece a slăbit câteva kilograme bune din cauza stresului. Fanii sunt îngrijorați de silueta mult prea subțire a brunetei!

„Minunată, dar îngrijorător de slabă”

Costumul lui Virgil a fost comandat în India, unde i se aplică broderia, după care va fi trimis în showroom-ul lui Cătălin Botezatu, iar micuța Zenaida, fiica lor, va fi o mireasă în miniatură, rochița ei fiind comandată din America, iar pantofiorii, din Marea Britanie. Singura care a întâmpinat probleme este Adelina, care a împărtășit cu fanii situația neprevăzută prin care trece.

„Stresul şi agitaţia dinantea nunţii m-au făcut să slăbesc până la 49 de kg şi uite aşa am ajuns, de la 53 kg, sub limita impusă. Câteva prăjituri delicioase s-ar putea să mă ajute pe ultima sută de metri, ca până la urmă rochiile să-mi vină perfect”, a comentat, mai în glumă, mai în serios, Adelina Pestriţu pe contul său de socializare.

După ce i-au văzut cele mai recente fotografii, fanii Adelinei s-au arătat chiar îngrijorați, atrăgându-i brunetei atenția că a slăbit prea mult… „Mai ai puțin și devii anorexică”, „Mult mai bine îți stă puțin mai plinuță”, „Alea nu mai sunt picioare de invidiat alea sunt bețe… Scuzați-mă dar vreo 4 kg nu ți-ar strica…”, „Mai ai un pic și te ia vântul”, „Minunată, dar îngrijorator de slabă, însă dacă tu te simti bine așa, e perfect, gura lumii nu contează” – sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai Adelinei.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter