LIVE. Adevăratul motiv pentru care Raluca (ex. Angels) s-a retras din showbiz! Fotografii în premieră cu cei 5 copii

Publicat pe

Numele Raluca Blejușcă poate suna necunoscut, pentru mulți dar, dacă spui Raluca de la trupa Angels, situația se schimbă radical. Mai bine de un deceniu, solista s-a retras din showbiz, iar VIVA! vă prezintă acum culisele unuia dintre cele mai misterioase subiecte din lumea muzicală.

 

 

 

„Așa-s băieții, umblă numai după fete' este refrenul pe care l-au frredonat generații de-a rândul, trupa Angeles destrămându-se, însă, în momentul în care Raluca Blejușcă, vocea principală, a ales să se retragă, fără niciun fel de explicație. De atunci, au fost numeroase speculații la adresa ei, inclusiv faptul că s-ar fi călugărit, că ar fi plecat în străinătate sau că soțul ei i-ar fi interzis să mai cânte. Ei bine, nimic mai fals! Raluca și-a reluat cariera muzicală – probabil că ați văzut-o deja la Cerbul de Aur, în august 2018 – și a venit vremea să fie lămurite toate zvonurile sau speculațiile, în ceea ce o privește.

De ce s-a retras Raluca, din showbiz? Două motive întemeiate: nu a mai vrut să accepte compromisurile artistice, de imagine sau de mesaj, impuse de producătorii muzicali și a vrut să-și întemeieze o familie cu băiatul de care se îngrăgostise chiar la nunta surorii ei. De altfel, cei doi au corespondat prin mesaje timp de trei ani până în momentul în care au ajuns la altarm, semn că, la vremea respectivă, cariera Ralucăi era un impediment. Acum, artista se mândrește cu o familie superbă, având cinci copii (Serafim – 10 ani, Cassian – 8 ani, Emilian- 4 ani, Maria – 6 ani  Anastasia – 1 an și jumatate), ale căror fotografii VIVA! vi le prezintă, în permieră. Soțul Ralucăi este procuror, iar ea a terminat Facultatea de Asistență  Socială-Sociologie si un Master cu specializarea „Consiliere în Asistență  Socială”.

 

Revine pe piața muzicală cu un nou album

 

Acum, Raluca pregătește un nou album, care va conține 10-11 piese și care va fi lansat în cursul acestui an. Muzica pe care o face actualmente este inspirată din muzica de filmo muzică sensibilă, care își propune să atingă sufletele oamenilor. Raluca are deja prevazuta o activitate artistică intensă, în sensul realizarii si lansării mai multor videoclipuri la piesele albumului, dar si cateva concerte concepute pentru un public interesat de un altfel de muzică.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro