Adevărul despre rivalitatea dintre Maria Ciobanu și Irina Loghin. Dezvăluirile lui Gheorghe Turda: "Așa ceva, mai rar"

Publicat pe

S-a spus, de-a lungul anilor, că între Maria Ciobanu și Irina Loghin ar fi o rivalitate de zeci de ani. Gheorghe Turda a făcut o serie de dezvăluiri despre relația dintre cele două artiste de muzică populară, unele dintre cele mai iubite din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu și Irina Loghin au vârste apropiate – 83, respectiv 82 de ani- și sunt două dintre cele mai iubite artiste de muzică. În comunism se vorbea despre o rivalitate între cele două doamne ale muzicii populare și că se evitau prin turnee. Solistul Gheorghe Turda infirmă însă aceste zvonuri.

Adevărul despre rivalitatea dintre Maria Ciobanu și Irina Loghin. Dezvăluirile lui Gheorghe Turda: "Așa ceva, mai rar"Adevărul despre rivalitatea dintre Maria Ciobanu și Irina Loghin. Dezvăluirile lui Gheorghe Turda: "Așa ceva, mai rar"

'Deși se spunea că sunt rivale, nu era nicidecum așa. Eram mult timp în preajma lor, mă simpatizau, și știu că nu erau invidioase pe fanii lor, ele au știut să-și împartă succesul, pe atunci era altă educație, altă cultură, altă logică a lucrurilor, noi am avut o educație solidă a scenei.

Cu Maria Ciobanu și Irina Loghin am împărțit mâncarea, în turneele prin țară, dar și prin Germania, Franța, Ungaria, luam cu noi conserve de costiță cu fasole, cașcaval, salam de Sibiu, mâncam cu toții, ca într-o familie.

Așa ceva, mai rar. Dar și acum ele sunt prietene, mergeau adesea împreună la băi, la munte', a dezvăluit Gheorghe Turda pentru impact.ro.

Citește și: Oana Roman, despre problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman:'Alerg și la policlinică și la spital

Citește și: Marian Drăgulescu, adevărul despre cele două divorțuri:„Ambele căsnicii au fost puțin…’

Citește și: Olimpia Melinte, din serialul VLAD, și-a botezat fiica.Primele imagini de la creștinarea micuței

Adevărul despre rivalitatea dintre Maria Ciobanu și Irina Loghin

Maria Ciobanu și Irina Loghin au fost la un pas să se înrudească, după ce copiii lor, Ionuț și Irinuca, s-au îndrăgostit. Numai că povestea lor de dragoste, din anii tinereții, nu s-a transformat într-o căsnicie, așa cum și-ar fi dorit celebrele lor mame.

N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ', a menționat Ionuț Dolănescu, într-un interviu.

Maria Ciobanu și Irina Loghin, în topul celor mai frumoase artiste

Artistul Gheorghe Turda dă timpul înapoi și își amintește cu nostalgie de frumusețea naturală a artistelor, ba chiar a realizat un top al solistelor de muzică populară, după care, odinioară, bărbații întorceau capul pe stradă.

'Ștefania Rareș a fost o frumusețe rară, dar și Maria Ciobanu și Irina Loghin erau superbe. Mi-au plăcut și Maria Cornescu și Florica Zaha. Dar nu am fost îndrăgostit de niciuna dintre ele, deși le admiram.

Eu am iubit-o enorm pe soțioara mea dragă, balerina Elisabeta Turda. Ca ea nu mai era nimeni, n-am avut ochi pentru altcineva, până a plecat din această lume'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter