Adina Buzatu a navigat pe Marea Egee

Publicat pe
Stilistul Adina Buzatu „a pus punct” unui program aproape „cazon” de viata si a decis ca este momentul pentru o vacanta.

In acest an, ea ales sa se relaxeze in cel mai linistit loc posibil, departe de agitatia urbana, de zgomotul claxoanelor sau al telefoanelor: adica pe mare! Timp de o saptamana, Adina Buzatu a navigat pe un yaht, de-a lungul coastei Marii Egee a Turciei.

Adina Buzatu
Alaturi de fiica ei, Sara si de alti prieteni, ea s-a bucurat din plin, de sentimentul de libertate pe care ti-l ofera albastrul nesfarsit al apei si de peisajele salbatice ale tarmului.

 

Am facut tot ce mi-am dorit. Am inotat de dimineata pana seara, am citit, m-am plimbat cu caiacul, am stat putin si la soare si m-am odihnit asa. Uneori, ancoram in dreptul unui satuc si mergeam sa mancam bunatati cu specific local la un restaurant pescaresc, singurul stabiliment din zona care era destinat turistilor. Am evitat statiunile, tocmai pentru ca nu voiam sa dau piept cu aglomeratia', a declarat Adina Buzatu care si-a reluat activitatile obisnuite.

 

Adina Buzatu

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter