Aer irespirabil în București și împrejurimi! Simona Gherghe, afectată de poluarea excesivă: "Nu putem deschide geamurile. Mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta"

Publicat pe

Mai mulți oameni s-au plâns de faptul că au simțit un puternic miros de fum. Se pare că și Simona Gherghe a fost afectată, vedeta susținând că aerul a devenit irespirabil, pentru a doua noapte consecutiv, solicitând o explicație ministrului Mediului.

Aer irespirabil în București și împrejurimi! Simona Gherghe, afectată de poluarea excesivă: "Nu putem deschide geamurile. Mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta"Aer irespirabil în București și împrejurimi! Simona Gherghe, afectată de poluarea excesivă: "Nu putem deschide geamurile. Mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta"

Simona Gherghe susține că se simte un puternic miros de cauciuc ars, care a pătruns în casă și îi creează probleme. Totul ar fi pornit de la un incendiu de miriște, însă aerul s-a curățat dimineața. Scenariul s-a repetat, ceea ce ridică semne de întrebare, întrucât, chiar dacă nu ar fi fost vorba tot despre același incendiu nestins nu s-ar explica în niciun fel calitatea aerului de dimineață. A fost și calm atmosferic, cu alte cuvinte nici vântul nu ar putea fi invocat.

Citește și: Simona Gherghe, reacție dură în legătură cu închiderea școlilor din cauza coronavirusului:”Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnaviri, ca să luam o decizie”

Simona Gherghe solicită o explicație ministrului Mediului, menționând că sunt destui cei afectați de această situație, inclusiv locuitorii din București.

Simona Gherghe: „A doua noapte consecutiv când nu se poate respira”

„A doua noapte consecutiv când nu se poate respira. Nu putem deschide geamurile, mirosul de fum/cauciuc ars a intrat în casă și se simte foarte puternic. Practic, mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta.

Citește și: Capitala în autoizolare, zero poluare!Ministerul Mediului face un anunț istoric: 'Bucureştenii respiră, astăzi, aer de munte!'

Garda Națională de Mediu zice că ieri noapte a fost un incendiu de miriște. Tot ieri, pe la ora 09.00 dimineață, s-a curățat aerul și n-au mai fost probleme. După același scenariu, în noaptea asta iar s-a întâmplat. Probabil că în vreo ora iar se va putea respira. Deci, care să fie explicația acestei magii'? Și azi-noapte tot un incendiu de miriște? Și dacă nu ar fi reușit să-l stîngă în totalitate, cum am mai citit, cum se explică faptul că aerul devine de calitate în jurul orei 09.00? Vântul nu bate, deci nu poate fi invocat aici. Înțeleg că se simte puternic și în București…

Domnule Ministru Costel Alexe, ne datorați o explicație! Nu e vorba de o comunitate restrânsă! Suntem mii de oameni în situația asta!„, a scris Simona Gherghe de Facebook.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ce trebuie să faceți atunci când poluarea depășește limitele normale. Sfaturi practice

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter