Află ce artist şi-a cumpărat prima bicicletă cu banii de la loz în plic

Publicat pe

Zilele de 13 pot fi cu noroc. Cu mare noroc. La începutul anilor `90, o întâmplare grozavă i-a adus artistului Cosmin Tudoran prima biciletă Pegas – model alb cu roşu.  O zi de 13 care a început cu o plimbare împreună cu mama sa pentru a-i cumpăra integrame bunicii şi care s-a încheiat cu câştigarea sumei de 20 000 de lei la loz în plic. Cu siguranţă copilul Tudoran s-a simţit foarte bine!

 

cosmin tudoran

'Hai, măi, mamă să-i luăm lui bunică-ta nişte reviste, zice mama. Și dăm fuga la Loto-Prono de unde cumpărai revistele. Era anul 1990, aprilie parcă, (…). Coadă la casă, mama se aşează la coadă, iar eu, cu jind, mă uitam cum nişte barbaţi îmbrăcaţi cu geci de piele şi unul cu blugi, trăgeau la lozuri în plic dintr-o pungă', a povestit Cosmin Tudoran pe www.magasitudoran.ro.

Cu cei 20 000 de lei căştigaţi la loz în plic mama artistului a cumpărat, printre altele, o maşină electrică de spălat cu încărcare prin faţă şi storcător, dar şi 'cu mare fast şi tamtam, de la Bucureşti, loc de unde s-au ridicat bănuţii, am venit cu ceva care mi-a crescut self-esteemul: prima mea bicicletă', a adăgat Tudoran.

 

Întreaga poveste poate fi citită pe www.magasitudoran.ro, site-ul care promoveaza piesa ,,Copilul din mine', cel mai recent proiect muzical semnat de Cosmin Tudoran, cunoscut mai ales ca solist al formaţiei Ca$$a Loco şi Gabi Maga, chitarist al trupei Vunk. . Baieţii îţi descriu noua colaborare drept „un proiect muzical aristocratic care va promova cu (auto)ironie valorile româneşti.” Prima piesa din acest proiect – Copilul din mine – a fost lansată în mediul online pe data de 1 iunie pe site-ul www.magasitudoran.ro unde mai puteţi găsi informaţii despre colaborarea inedită Maga&Tudoran, dar şi un dialog-joacă între cei doi realizat prin povestiri nedezvăluite încă, din activitatea lor de dinainte de această colaborare.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter