Agresoarea Mirelei Vaida, condamnată cu suspendare. Ce pedeapsă va executa "femeia cu bolovanul"

Publicat pe

Femeia care a intrat goală în studioul emisiunii 'Acces direct' și a aruncat o piatră în direcția Mirelei Vaida a fost condamnată cu suspendare. „Femeia cu bolovanul”, cum a fost numită în spațiul public, va executa, totuși, o pedeapsă și sunt șanse mari să plătească și o despăgubire către Antena 1 pentru daunele cauzate în iunie 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Antoanela Grigoraș, agresoarea Mirelei Vaida, a fost găsită vinovată pentru distrugere (2 luni de închisoare), tulburarea liniștii publice (3 luni de închisoare) și violarea sediului profesional (6 luni de închisoare). După contopirea pedepselor, femeia s-a ales cu o condamnare de 9 luni de închisoare.

Agresoarea Mirelei Vaida, condamnată cu suspendare. Ce pedeapsă va executa "femeia cu bolovanul"Agresoarea Mirelei Vaida, condamnată cu suspendare. Ce pedeapsă va executa "femeia cu bolovanul"

Judecătorii au decis să schimbe pedeapsa cu un termen de supraveghere de doi ani, timp în care aceasta va fi obligată să se prezinte la serviciul e probațiune, să primească vizitele consilierului desemnat, să anunțe schimbarea locuinței, schimbarea locului de muncă și informații care să justifice controlul mijloacelor de existență, potrivit fanatik.ro.

Antoanela Grigoraș nu mai are voie să comită fapte de natură penală în perioada de probațiune, în caz contrar judecătorii putând comuta pedeapsa într-una cu executare.

Agresoarea Mirelei Vaida, condamnată cu suspendare

Antoanela Grigoraș va trebui să presteze 45 de zile în folosul comunității în cadrul Consiliului Local Iași – serviciul administrativ sau la Spitalul Clinic de Recuperare Iași.

În proces, Antena 1 s-a constituit parte civilă și va primi de la condamnată suma de 2.931,57 lei, reprezentând daune materiale. De asemenea, Grigoraș va trebui să achite și cheltuieli judiciare în valoare de 1.500 de lei. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 10 zile.

Citește și: De ce s-au certat Monica și Irinel Columbeanu, la doar trei zile de la nuntă:„Ce sens mai are, oare, să o continuăm?’

Citește și: Monica Gabor a avut doar un singur invitat la nunta cu Irinel Columbeanu:'A venit doar mama ei'

Citește și: Minodora, furioasă că piesa ei și a lui Costi riscă descalificarea la Eurovision:'Se face discriminare'

Agresoarea Mirelei Vaida rămâne internată la Psihiatrie

În iunie 2021, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii 'Acces Direct' ,a fost protagonista unui episod violent, în care o femeie a intrat complet goală în studio

În iunie 2021, agresoarea Mirelei Vaida, care fusese internată la un spital de boli nervoase din Iași, a intrat în studioul Antenei 1 printr-o ușă secundară care nu era asigurată și a atacat-o pe prezentatoarea Acces Direct cu un bolovan. Prezentatoarea s-a speriat, a început să țipe dar a reușit să se ferească din calea pericolului.

Ea nu a putut să explice motivele pentru care a apelat la un astfel de gest, susținând în fața polițiștilor că prezentatoarea îi datora o sumă de bani.

Ulterior, Antoanela Grigoraș a fost trimisă la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, județul Iași, acolo unde se află și în prezent.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter