Albert şi Charlene de Monaco – Cu gemenii lor adorabili la picnicul tradiţional

Publicat pe

După vacanţa petrecută la Saint-Tropez şi în Corsica, Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi soţia lui, Prinţesa Charlene, au participat alături de gemenii lor, Jacques şi Gabrielle, la tradiţionalul picnic organizat la umbra măslinilor din parcul Princesse Antoinette.

 

Cei patru au apărut în public îmbrăcaţi în roşu şi alb, culorile principatului Monaco. Charlene a ales o ţinută relaxată, purtând jeanşi şi o bluză albă cu motive florale, însă cei doi copii ai ei în vârstă de 8 luni au atras întreagă atenţie.

 

Îmbrăcaţi în costume tradiţionale, Jacques şi Gabrielle au avut parte de o primire călduroasă, aceasta fiind cea de-a 4-a apariţie publică a lor. Una reuşită, de altfel!

 

Dupa naşterea gemenilor, Prinţesa Charlene este tot mai prezentă la diverse evenimente oficiale. Luna trecută, la împlinirea a 10 ani de când Albert a urcat pe tronul principatului, fosta înotătoare a ţinut primul ei discurs în limba franceză. I-a mărturisit prinţului toată dragostea ei, iar momentul l-a emoţionat până la lacrimi pe Albert.

 

Foto: Hepta

 

Albert şi Charlene de Monaco – Cu gemenii lor adorabili la picnicul tradiţionalAlbert şi Charlene de Monaco – Cu gemenii lor adorabili la picnicul tradiţional

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter