Cântărețul Alberto Grasu, unul dintre tinerii care au distrus vila din București, de Revelion: "Proprietarul a spus că putem face ce vrem"

Publicat pe

Adolescenţii care au distrus o vilă din centrul Bucureștiului la o petrecere de Revelion au fost identificaţi de anchetatori şi urmează să fie chemaţi la audieri. Unul dintre cei care au participat la petrecere este Alberto Grasu, un artist din București. Tânărul spune că proprietarul le-a dat voie să facă tot ceea ce vor în casă pentru că nu-i a lui și nu-l interesează consecințele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Apar noi informaţii din acheta tinerilor care au devastat o vilă din Sectorul 4 al Capitalei, în noaptea de Revelion. Cu toţii sunt adolescenţi, au fost identificaţi de anchetatori şi urmează să fie chemaţi la audieri. Zece ore au stat poliţiştii să strângă probe și să-i identifice pe tinerii scandalagii.

Alberto Grasu spune că nu a perceput nicio taxă de intrare, dar că lumea a venit la petrecere după ce adresa a fost postată pe Instagram, iar maceta, care se poate vedea clar în video de mai sus, ar fi fost de fapt un cuţit de bucătărie cu care au tăiat tortul.

„La TV spune că noi am luat bani, 75-80 de lei, la intrare. Că au fost cuţite / macete / droguri şi tot felul de aberaţii de genul. Cum să mă bucur la 80 de lei în seara de Revelion şi să nu ţin la intimitatea mea sau prietenii mei la intimitatea lor.

De la ora 2.00 noaptea după Revelion foarte multă lume a început să se autoinvite pentru că, nu vreau să mă laud, dar până la urmă sunt persoană publică şi lumea a auzit că Alberto Grasu e la un Revelion şi aşa mai departe.

Alberto Grasu, unul dintre tinerii care au distrus vila din București, de Revelion: „Droguri nu au existat”

Mă repet încă o dată: droguri nu au existat, cel puţin anturajul meu cu care am fost acolo nu a deţinut. Şi maceta aceea pe care o ţinea prietenul meu în mână (în poză) este un cuţit de bucătărie cu care am tăiat tortul şi am desfăcut şampania la ora 00.00.

Am vrut să organizez o petrecere, cum pusesem şi pe Instagram, să închiriez un club din Centrul Vechi, dar am zis că vreau să-l fac cu apropiaţii şi să ţin la intimitate şi am ales să merg la această vilă. Încetaţi să ne defăimaţi la TV, avem familii şi sunt oameni care nu ne cunosc personal şi îşi fac o părere la aberaţiile spuse de către voi.

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie!

Citește și: Nadia Comăneci, apariție spectaculoasă de Revelion, la petrecerea lui Bruno Mars:„Am dansat până la 3 dimineața’

Citește și: Antonia a recunoscut!Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Totul a început la ora 11:00 când cineva a mers sus şi a dat drumul la apă pentru a spăla paharele. Atunci ţeava principală de apă a vilei s-a spart şi parterul a început să se inunde. Noi n-am ştiut ce să facem şi am sunat proprietarul, iar acesta ulterior ne-a spus unde se află cheia „office-ului”, de care spune el că am intrat prin efracţie. Cineva de la petrecere a intrat în office şi a căutat centrala sau sursa de unde poate opri apa.

Cablurile electrice s-au deteriorat din cauza apei şi electricitatea fiind stinsă după indicaţiile lui ca să nu luăm foc. Pe la ora 2:30 – 3:00 îşi face apariţia vărul lui, al proprietarului, şi intră în vilă, se uită, sună proprietarul pe cameră şi îi arată ce s-a întâmplat, oprind într-un final apa de la canalizare.

Totul era în regulă, vărul proprietarului venind şi oprind apa de la canalizare. Văzând că totul era în ordine şi doar era exagerat de multă apă, pentru că a curs 3-4 ore apa, a inspectat puţin vila şi a plecat. 

Eu am mai rămas puţin în „living” unde era petrecerea în sine, iar pe la ora 4:00 m-am retras alături de iubita mea, prietenul meu şi iubita lui în cea mai spaţioasă cameră a vilei, situată în corpul 2. 

Noi neştiind ce se petrece şi câtă lume a venit la Revelion, adresa fiind pusă pe Instagram. Şi toată lumea venea. Şi nimeni din „organizatori” neştiind sau nevrând să se işte vreun scandal nu i-a dat afară.

M-a deranjat puţin că vina a fost dată pe noi şi „daunele” se ridică la 30.000 de euro. Este o sumă aberantă. Proprietarul având anunţ pe olx citez: „Afacere la cheie de vânzare – Hotel – Centru Bucureşti”. La preţul de 30.000 de euro.

Şi menţionez că proprietarul a şi spus cuiva la telefon că putem face ce vrem că nu-l interesează că hotelul nu este al lui. El necerându-ne vreun act de identitate sau neoferindu-ne vreun contract sau chitanţa cum a spus el la televizor”, a declarat Alberto Grasu potrivit Antena 3.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter