E oficial! Alex Bodi și Justyna formează un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii

Publicat pe

Alex Bodi pare că s-a lecuit, definitiv, de Bianca Drăgușanu! Pe cât de mult a insistat să se împace cu fosta soție, pe atât de fericit pare că este în brațele noii sale iubite, Justyna. Pe Instagram au apărut imagini cu cei doi în culmea fericirii și fără țină cont de faptul că sunt în public, Alex Bodi și Justyna s-au sărutat pătimaș, demonstrând astfel că totul este lapte și miere între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a petrecut câteva zile în Polonia, acasă la noua lui iubită, Justyna, iar acum a venit rândul superbei domnișoare să viziteze România. De câteva zile încoace, cei doi sunt nedespărțiți și insistă parcă să arate tuturor ce cuplu frumos formează, postând în online gesturile tandre și săruturile pătimașe. Având în vedere cât de mult a insistat Alex Bodi să se împace cu Bianca Drăgușanu, am putea crede că acum postează intenționat imaginile cu Justyna pentru a-i arăta fostei soții că a uitat-o.

E oficial! Alex Bodi și Justyna formează un cuplu. S-au sărutat în văzul lumiiE oficial! Alex Bodi și Justyna formează un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii

„Nu există felicitări deocamdată. Gloria apare când vorbesc faptele, nu așa. În orice, nu numai în relații. Nu există deocamdată așa ceva. Când o să fie momentul se vor confirma chestii. Da, am fost (n.red. – în Polonia, la Justyna). Nu vreau să vorbesc acum despre ea că nu e cazul. Nu pot să îmi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva când încă…

Nu ne tatonăm, ne cunoaștem, ne-am cunoscut. Nu ne tatonăm pentru că ne cunoaștem, dar o să vedem ce decidem pe parcurs. Nu știu, să vedem cu pandemia. Glumesc. O să vedem, când o să se întâmple îți dai seama că nu ai cum să ascunzi și nici nu avem motive să ascundem.

E o femeie superbă, ca să zic așa. E foarte inteligentă, foarte la locul ei și știe ce vrea. Așa am observat. Este superbă și fizic și la felul în care gândește. Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului.’, a precizat Alex Bodi, cu privire la relația cu Justyna, la Antena Stars.

Citește și: Imagini de la Survivor România, în timpul Uraganului Elsa.

Citește și: Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina:

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:

Alex Bodi nu vrea să mai audă de fostele iubite

Alex Bodi este pregătit să treacă peste fostele sale relații și să se concentreze pe dezvoltarea celei care o implică pe Justyna, femeia căreia tocmai i-a făcut o vizită în Polonia. Totuși, Daria Radionova nu l-a uitat pe afacerist și a dezvăluit că există o asemănare izbitoare între ea și Justyna. Alex Bodi a precizat că nu îl interesează declarațiile Dariei și că nu își dorește să mai aibă de-a face cu ea.

Nu demult, Alex Bodi s-a mai aflat într-o relație pasageră și cu Bianca Iordache, o tânără pe care o cunoaște de mulți ani, spune el, și alături de care s-a afișat de câteva ori. Dar s-a terminat totul la fel de repede precum a început!

Pe de altă parte, o altă Bianca, mult mai celebră, spunea că nici vorba de împăcare cu Alex. Bianca Drăgușanu se află acum într-o relație cu Gabi Bădălău și i-a transmis fostului soț să nu o mai urmărească prin oraș.

foto: Instagram, Cancan.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter