Alex Galmeanu expune la Toulouse

Publicat pe

Fotograful Alex Galmeanu va expune in Franta, la Toulouse, proiectul „People I Know”, la cererea Instutului Cultural Roman din Paris si a Centrului Cultural Roman din Toulouse.

Alex GalmeanuInitiata in 2003, expusa in Bucuresti in 2005 si in Paris in 2008, expozitia People I Know' va avea vernisajul la Toulouse in data de 4 mai la ora 17:30.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Roman din Toulouse cu sprijinul Institutului Cultural Roman din Paris si al Universitatii Toulouse II – Le Miral si va avea loc in perioada 4 mai – 4 iunie 2010 in salile Bibliotecii Central Universitare a Universitatii Toulouse II – Le Miral.

este o colectie de portrete atipice ale unor oameni mai mult sau mai putin celebrii, oameni pe care am avut sansa sa ii cunosc. Numitorul comun al imaginilor nu consta in celebritatea personajelor fotografiate ci in expresia' lor in fata camerei de fotografiat. Este doar o coincidenta faptul ca multi dintre ei sunt bine cunoscuti publicului. Proiectul evolueaza in permanenta. De fiecare data cand voi intalni oameni interesanti, colectia va fi completata cu noi imagini. Este un proces ce se va desfasura, sper, pe toata durata carierei mele.'

 

 

Gheorghe Dinica
Oana Pellea
Nadia Comaneci


substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter