Alexander Zudor, actorul arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol, a fost dat în judecată de fosta soție

Publicat pe

Alexander Zudor, actorul arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol a ajuns în instanță, în trecut, după ce fosta soție l-a dat în judecată. Care a fost motivul invocat de aceasta?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Actorul a ajuns în fața instanței în urmă cu doi ani, atunci când fosta soție a deschis un proces civil, informează Spynews. Ea a solicitat judecătorilor să decidă în favoarea majorării pensiei de întreținere stabilită anterior de instanță, pentru cei doi copii. Alexander Zudor și-ar fi părăsit familia pentru o altă femeie, refuzând să plătească o sumă mai mare, invocând faptul că nu are venituri stabile, ca liber profesionist.

Atunci când fosta soție a văzut că acesta susține varianta unei situații financiare precare, i s-ar fi făcut milă și a renunțat la proces, conform sursei citate anterior. 'Ia act de renunțarea reclamantei Aurelia C. la judecarea cererii privind majorarea pensiei de întreținere, formulată împotriva pârâtului Zudor Alexander', este o parte din soluția pe scurt a magistraților de la Judecătoria Sectorului 5, conform Cancan.

Alexander Zudor, actorul arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol, a fost dat în judecată de fosta soțieAlexander Zudor, actorul arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol, a fost dat în judecată de fosta soție

Alexander Zudor a fost condamnat în urmă cu șapte ani

Actorul arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol a mai avut probleme cu legea în trecut. În urmă cu șapte ani, Zudor a ajuns în fața instanței după ce a comis infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

A fost condamnat, fără acord de recunoaștere, fiind obligat să plătească o amendă penală de 2.800 de lei, echivalentul a 140 de zile de închisoare înmulțit cu 20 de lei.

'În temeiul art. 63 alin. (1) C. pen., atrage atenția inculpatului că, în caz de neexecutare cu rea-credință, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuiește cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea', se mai arată în soluția pe scurt dată de magistrați, la avea vreme.

Citește și: Un actor de reclame, arestat preventiv în București pentru viol și tentativă de viol. Alexander Zudor are doi copii

Citește și: Cum și-a salvat Paula Chirilă fetița, după ce a fost la un pas de înec la botez: „I-am smuls-o preotului din braţe’

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei: „Am făcut un contract…’

Ce se arată în propunerea de arestare preventivă a lui Alexander Zudor

Actorul a fost arestat, în urmă cu câteva zile, pentru că ar fi abuzat mai multe femei: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, în dup nr. 8002/P/2020.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului ZUDOR ALEXANDER pentru o perioadă de 30 de zile (cu începere de la data de 02 feb. 2021, mandatul fiind valabil până la data de 03 martie 2021, inclusiv). Emite mandatul de arestare preventivă nr. 17/UP/2021. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar ori cea a arestului la domiciliu', au decis magistrații.

Cine este Alexander Zudor actorul arestat preventiv

Potrivit Antena 3, actorul Alexandru Zudor a jucat în mai multe reclame și a făcut figurație la mai multe show-uri de televiziune. Potrivit aceleiași surse, se pare că actorul este tată a doi copii, dar este divorțat de mama acestora.

„Ieri, 01 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol.

În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5′, se arată în comunicatul Poliției.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter