Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei: "Am făcut un contract..."

Publicat pe

Procesul de divorț dintre Andreea Antonescu și Traian Spak a tot fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Totul a rămas sub semnul întrebării și mulți au sperat chiar la o posibilă împăcare. Artista a rupt acum tăcerea și a recunoscut ce se întâmplă cu despărțirea de tatăl copilului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Multă lume s-a întrebat ce se mai întâmplă cu divorțul artistei. Andreea Antonescu a fost prezentă în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, unde a oferit mai multe detalii. Se pare că nu s-a despărțit și în acte de Traian Spak, dar nu pentru că nu și-ar dori asta sau pentru că cei doi s-ar fi împăcat.

Tatăl Siennei se află încă în Statele Unite ale Americii. Nu doar distanța fizică a fost o problemă pentru Traian și Andreea, ci și pandemia. Cu toate că se înțeleg cât se poate de bine, nefiind vorba despre vreun divorț cu scandal, cei doi soți parcă nu mai reușesc să se separe, nici la doi ani după ce au anunțat oficial că pun capăt mariajului lor.

Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei: "Am făcut un contract..."Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei: "Am făcut un contract..."

Andreea Antonescu, adevărul despre divorț

Cântăreața a fost împreună cu Traian Spak mai bine de 14 ani. Surprinzător, dacă este să ne uităm la alte divorțuri din showbiz, povestea lor de iubire nu s-a terminat cu scandal sau acuzații grave. Pur și simplu, din cauza programului aglomerat, al distanței, dar și a planurilor de viitor pe plan profesional, au ajuns de comun acord asupra divorțului.

Atât Traian Spak, cât și Andreea Anonescu au considerat că această variantă este cea mai bună soluție pentru amândoi. Ca să nu fie probleme, deși nu au ajuns la notar pentru separarea legală, cei doi au împărțit deja bunurile din timpul căsniciei, așa cum a anunțat chiar artista în emisiune.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: „Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută a cântăreței Rodica Mitran: „Tata mă bătea, a băgat cuțitul în mama, a vrut să-mi omoare copilul!'

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: „Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. Ce a ajuns să muncească după ce a cheltuit premiul de 120.000 de euro

Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei

Cei doi și-au dat seama că nu vor reuși prea curând să semneze actele de divorț, dar au clarificat între timp problema bunurilor. Au semnat un contract și au împărțit tot ce era necesar.

„Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi.

Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România', a dezvăluit Andreea Antonescu, la Xtra Night Show.

Traian Spak a încercat să se împace cu Andreea Antonescu

Decizia de a separa nu a fost deloc una ușoară pentru niciunul dintre cei doi soți. Cu atât mai mult cu cât au avut o căsnicie frumoasă, din care a rezultat o fetiță. Traian ar fi încercat să se împace cu artista, dar au realizat amândoi că mariajul ar fi ajuns în același punct.

„El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani', a mai adăugat vedeta, în emisiune.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter