Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru, după ce a fost operată de urgență: ”A durat mult”

Publicat pe

Mama lui Mihai Mitoșeru, Camelia, a fost operată de urgență, iar fiul său face primele declarații despre starea ei de sănătate. Operația a durat mult, însă, din fericire, nu au fost probleme care să-i pună viața în pericol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, 3 februarie, în jurul orei 15.30, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns pe masa de operație. Fostul prezentator TV și-a rugat apropiații să-l ajute să doneze sânge pentru mama sa. Inițial, operația doamnei Camelia se amânase pentru că în spitalele din România este o lipsă mare de sânge.

Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru, după ce a fost operată de urgență: 'A durat mult'Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru, după ce a fost operată de urgență: 'A durat mult'

Din fericire, mama lui Mihai Mitoșeru a ieșit cu bine din operația, iar vedeta a ținut să anunțe cum se simte aceasta, dar și să mulțumească public celor care l-au ajutat. Situația nu este deloc una plăcută, însă Mihai Mitoșeru speră că mama lui se va recupera cât mai repede posibil.

'Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, profesorului Ciurea și tuturor celor care au fost lângă noi!', a fost mesajul lui Mihai Mitoșeru, după ce mama lui a ieșit din operație.

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…”

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…”

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița are grave probleme financiare. A rămas și fără concerte, și fără afacere: „Eu cu ce mă întrețin?'

Citește și: Drama neștiută a cântăreței Rodica Mitran: „Tata mă bătea, a băgat cuțitul în mama, a vrut să-mi omoare copilul!'

Ce diagnostic a primit mama lui Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență, după ce medicii au descoperit că are o tumoră beningnă-meningiom. Această boală îi putea pune viața în pericol dacă intervenția nu avea loc cât mai repede.

Oana Roman a făcut și ea un apel disperat către oamenii care o urmăresc și l-a ajutat pe Mihai Mitoșeru în această situație grea. 'Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2', a spus Oana Roman pe Instagram.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă