Alexandra Bădoi - Vacanţă de vis cu cele mai frumoase apusuri de soare

Publicat pe

Prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul  Observatorului, Alexandra Bădoi, a petrecut zece zile de vis în Grecia,  pe braţul Kassandra al Peninsulei Halkidiki. 

 

De aici se vedea cel mai frumos apus, dar şi conturul Muntelui Olimp – locul zeilor din Grecia Antică. Inspirată de locurile acestea frumoase, încarcate de mituri şi istorie, mi-am cumpărat o rochie tradiţională grecească de care sunt foarte mândră.

 

Alexandra s-a bucurat de peisaje, dar şi de plajele minunate ale Mării Egee. Timp de zece  zile m-am bucurat din plin de soare şi de marea turcoaz, m-am bronzat, am înotat, am vizitat peninsula, am mâncat vestitul Gyros, iaurt şi salate greceşti şi  mi-am încărcat bateriile pentru ce va urma', încheie ea.

 

Alexandra Bădoi - Vacanţă de vis cu cele mai frumoase apusuri de soareAlexandra Bădoi - Vacanţă de vis cu cele mai frumoase apusuri de soare

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter