Alexandra Stan, adevărul despre relația cu Măruță, după ce s-au certat anul trecut: "A fost singurul om care..."

Publicat pe

Alexandra Stan și Cătălin Măruță s-au certat anul trecut și au fost la un pas să se cheme unul pe altul în instanță. Cântăreața a vorbit acum despre relația cu vedeta Pro TV și admite că Măruță i-a fost aproape în momentele grele prin care a trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan e vorbit deschis în podcastul #searadupa7 cu Fere despre conflictul iscat vara trecută cu prezentatorul TV Cătălin Măruță și a făcut un prim pas public spre împăcare. Artista recunoaște că Măruță i-a fost mereu aproape și a mărturisit, cu sinceritate, că ține la el și la Andra, iar ceea ce s-a întâmplat anul trecut trebuie șters din relația lor.

Alexandra Stan, adevărul despre relația cu Măruță, după ce s-au certat anul trecut: "A fost singurul om care..."Alexandra Stan, adevărul despre relația cu Măruță, după ce s-au certat anul trecut: "A fost singurul om care..."

Ce spune Alexandra Stan despre relația actuală cu Măruță

Artista a criticat faptul că Măruță i-a pus întrebări incomode în emisiune despre o eventuală sarcină, sugerând apoi că Măruță ar fi știut că ea suferă de o afecțiune care nu-i permite să aibă copii.

 Alexandra Stan îl acuza atunci pe Măruță că a trecut peste echipa ei de comunicare și a difuzat un material mai devreme decât trebuia.

„Eu n-am nimic cu Măruță. Din contră. Eu înțeleg că a fost o lipsă de comunicare acolo, nici el n-a primit informațiile de la producătorii emisiunii. Eu nu cred că el e rău intenționat și a vrut să-mi facă rău cu tot dinadinsul. Așa e emisiunea, așa e formatul lui.

Dar atunci, în momentul acela, nu mă simțeam bine, aveam probleme de sănătate, treceam printr-o perioadă foarte nasoală și mi-a picat foarte aiurea tot ce s-a întâmplat și am reacționat.

Măruță știe foarte bine că țin la el și la Andra, ne știm de atâția ani în industria asta. Nu pot să-i port eu vreodată pică, el a fost singurul om care a venit la Constanța la spital să mă vadă când m-a bătut Marcel. Doar că trebuie să facem lucrurile în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea, e chestie de diplomație Eu atunci treceam prin Iad.

Măruță a fost singurul om din presă care a trecut pe la mine, restul doar au făcut live-uri prin telefon. El chiar a stat, 2-3 zile prin Constanța. Chiar mi-a oferit ajutorul, dacă voiam să lucrez cu niște producători, că eu nu știam pe nimeni în București.

Faptul că s-a întâmplat cearta cu el și a fost lipsa asta de comunicare m-a afectat și din cauza asta. Că nu mă așteptam la el să-mi facă asta. La el a fost problemă cu producția, el nu poate să știe tot ce scrie pe burtieră și nu poate să controleze totul în timp real”, a spus Alexandra Stan în podcastul #searadupa7 cu Gabriel Fereșteanu, la PROFM.

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmați

De ce s-au certat Alexandra Stan și Cătălin Măruță

Vara trecută, Alexandra Stan și Cătălin Măruță s-au certat îngrozitor, după ce artista a fost invitată în emisiunea lui de la Pro TV și luată la întrebări pe teme despre care specificase anterior că nu vrea să le discute. Cântăreaţa, extrem de deranjată a explicat la acel moment faptul că nu va mai merge niciodată într-o emisiune prezentată de Măruţă.

„Zilele trecute, am avut o intamplare cu Maruta. Si m-a suparat foarte, foarte tare, pentru că eu la Catalin tineam foarte mult, si la Andra si niciodata nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie asa..adica cu toate ca multa lume vorbea despre el, ca ce face el la TV.

A facut niste chestii foarte urate, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate ca i-am zis sa-l dea peste  data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niste lucruri despre mine foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an, iar daca fac oricum e challenging, adica pot sa-mi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare si sa mor.

Si el scria ca nu-mi mai acopar burta, ca sunt insarcinata si chestii d-astea. Si sincer, mi s-a parut ofarte urat din partea lui si n-o sa mai vorbesc niciodata si nu sa o mai merg niciodata la Catalin Maruta, in nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…', spunea artista.

Cum s-a apărat Măruță în scandalul cu Alexandra Stan

După ce fanii artistei l-au pus la zid pe Măruță, acesta nu s-a mai putut abţine şi a spus partea sa de adevăr. Într-un mesaj publicat pe pagina de Instagram, dar şi în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Măruţă a spus cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei.

Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată. Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția „La Măruță'.

Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care – sper să fie limpede pentru toată lumea – să reiasă cum au stat lucrurile de fapt. Adevărul trebuia spus! Și eu am familie, am prieteni, nu-s doar acel Măruță care apare la televizor și vă face să zâmbiți sau care vă supără câteodată. Sunt și eu un om care nu suportă să fie atacat pe nedrept', a spus Cătălin Măruţă pe pagina lui de Instagram.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter