Alexandru Arșinel se retrage oficial din teatru. Ce planuri are acum: "Acolo sunt bine primit și respectat"

Publicat pe

La 82 de ani, Alexandru Arșinel se retrage oficial din teatru și a dezvăluit care sunt planurile sale după ce va urca ultima oară pe scenă. Maestrul Arșinel luptă cu mai multe probleme de sănătate și spune că respiră din ce în ce mai greu, obosește din ce în ce mai repede, iar retragerea din teatru pare a fi opțiunea corectă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de o lună în care nu a putut fi contactat de nimeni cu excepția rudelor apropiate, Alexandru Arșinel a dezvăluit ce pregătește în prezent și care sunt planurile sale după ce se retrage din teatru, moment pe care îl vede în viitorul apropiat.

Alexandru Arșinel se retrage oficial din teatru. Ce planuri are acum: "Acolo sunt bine primit și respectat"Alexandru Arșinel se retrage oficial din teatru. Ce planuri are acum: "Acolo sunt bine primit și respectat"

Alexandru Arșinel se retrage oficial din teatru

După ce debutul oficial în lumea artelor spectacolului a avut loc în 1960, acum, la 62 de ani de la respectivul moment, Alexandru Arșinel a decis că este timpul să pună capăt carierei sale. Doar că, până atunci, actorul vrea să mai facă un lucru.

Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag', spune Alexandru Arșinel.

'Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct', a mai dezvăluit marele actor pentru fanatik.ro.

În momentul în care se va retrage nu vrea să facă prea mare tam-tam. 'Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac', spune Alexandru Arșinel.

Citește și: În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii':„Este la fel de șarmant’

Citește și: Cine sunt frații Tate. Tristan și Andrew, colecționarii de ceasuri și bolizi de lux, „magnet’ pentru femeile sexy

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Alexandru Arșinel acum

Gândurile la retragerea lui, recunoaște Alexandru Arșinel, vin după o perioadă cât se poate de dificilă.

'Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația', a recunoscut actorul.

'Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot', a mai precizat actorul.

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă

Operat pentru un transplant renal acum mai bine de 12 ani, actorul părea să se fi recuperat bine după dificila și complexa intervenție chirurgicală.

Din păcate însă, anul trecut a fost unul cât se poate de dificil pentru Alexandru Arșinel. Iar momentul în care s-a îmbolnăvit de COVID-19 a fost și cel care a declanșat o serie de probleme medicale în cascadă.

Astfel, el a suferit două intervenții cardiace: una pentru implantarea unui stimulator cardiac, iar cealaltă pentru a i se pune un stent.

Doar că, din păcate, asta nu l-a ținut departe de Urgențe, iar în luna februarie a acestui an, Alexandru Arșinel chema Salvarea acasă și ajungea, în miez de noapte la Spitalul Universitar.

'A fost o slăbiciune, iar tata așa s-a obișnuit, în momentul în care simte ceva, cheamă Salvarea și cere să fie dus la spital pentru investigații. Și foarte bine face, nu mai este chiar tânăr', spunea, la acea vreme, fiul actorului, Bogdan Arșinel.

'Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun (…)

S-a întâmplat, pentru prima oară în viața mea, spre bucuria unora (se referă la controversele care au apărut în ultimele luni, n.red.), să nu ajung la un spectacol. Niciodată nu am ratat un spectacol! E prima oară!', spunea Alexandru Arșinel acum ceva timp.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter