Alexandru Ciucu dă apă la moară celor care spun că divorțul de Alina Sorescu este aproape! Ce a făcut designerul în weekend

Publicat pe

În ultimele luni au luat amploare zvonurile legate de problemele din căsnicia Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu. S-ar părea că aceștia ar fi în pragul unui divorț și chiar dacă nici unul dintre ei nu a comentat acest gen de bârfe, comportamentul designerului din ultima vreme pare să dea și mai mult apă la moară haterilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în septembrie 2010, când ea avea doar 24 de ani, iar el cu zece ani mai mult. Au împreună două fetițe, Elena Carolina (6 ani) și Ana Raisa (4 ani) și, din afară, totul pare perfect în căsnicia lor.

S-ar părea că adevărul este, totuși, altul, însă amandoi sunt foarte discreți cu viața personală și nu au comentat niciodată, în public, neînțelegerile din mariajul lor. Însă, comportamentul designerului din ultima perioadă nu face decât să dea apă la moară celor care îi cred la un pas de divorț.

Astfel, în weekend, Alexandru Ciucu a fost suprins de paparazzi Cancan într-un club de fițe din Mamaia, împreună cu un cuplu. Acesta părea abătut și fără chef de distracție și dădea impresia că se află acolo doar pentru a omorî timpul. În tot acest timp, Alina Sorescu era la București și pare că și-a petrecut timpul împreună cu fetițele și tatăl ei, judecând după fotografiile postate pe rețelele de socializare. Bunicul și-a dus nepoatele în vizită la Muzeul de Geologie, „unde a lucrat el”, a scris Alina pe Instagram.

În urmă cu o săptămână, în schimb, Alina și Alexandru au petrecut împreună cu fetițele lor ziua de Sfântul Alexandru. „La mulți ani de ziua numelui, tati!”, a scris cântăreața pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu toată familia Ciucu, zâmbăreață și fericită.

Alexandru Ciucu dă apă la moară celor care spun că divorțul de Alina Sorescu este aproape! Ce a făcut designerul în weekendAlexandru Ciucu dă apă la moară celor care spun că divorțul de Alina Sorescu este aproape! Ce a făcut designerul în weekend

Cum s-au cunoscut Alina și Alexandru

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit pentru prima dată la celebrul festival 'Cerbul de Aur', cu mulți ani în urmă. El avea să spună, într-un interviu în care și-a deschis sufletul, că a plăcut-o pe Alina de cum a privit-o. „Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea', a explicat, simplu, cel care, de un deceniu, îi este soț artistei.

„Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupa de ţinute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă', avea să depene amintiri și Alina. „Când mi-a întins mâna, am simţit fermitatea strângerii, care mi-a comunicat că da, e posibil să îmi placă de tine. Am înţeles şi mi-am dat seama cum stau lucrurile. Şi apoi aşa au stat, cum am crezut'! , a spus Alexandru.

Alexandru Ciucu a mai fost însurat o dată

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată, însă nu a oferit niciodată detalii despre identitatea primei sale soții.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți. Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații', explica Alexandru Ciucu într-un interviu mai vechi, acordat revistei Tango.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter