[FOTO] Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, vacanta exotica in Dubai

Publicat pe

 Dupa ce au petrecut Craciunul in cel mai traditional mod cu putinta, alaturi de socri, la Rosiorii de Vede, Teleorman, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au ales sa plece intr-o destinatie exotica:  insoritul Dubai. 

 

 

In Emiratele Arabe Unite, cei doi soti au petrecut Revelionul si primele doua saptamani din noul an. Am fost pentru prima data in Dubai si evident ca am fost placut impresionati de cat de rapid s-a dezvoltat acest oras. Ne-am plimbat prin tot oasul, prin mall-uri, prin bazarurile pline de mirodenii si bijuterii, apoi am facut plaja langa celebrul hotel Burj al Arab', declara Alexandru Ciucu.

 

 

Si, pentru ca Alina si-a rezervat din start doua zile de shopping intens, designerul a profitat de acest interval pentru a-si indeplini o mai veche dorinta. Am fost sa schiez pe singura pârtie din lume cu zapada artificiala amenajata in desert. Mi-am indeplinit o dorinta mai veche, aceea de a schia si de a face plaja in aceeasi zi', spune Alexandru Ciucu.

Alina si Alexandru au vizitat, printre altele si Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume. Privelistea ne-a lasat fara cuvinte!', marturiseste solista.

 

Cei doi soti au trecut in noul an la inaltime, la propriu, fiind pregatiti pentru un 2013 plin de proiecte. Revelionul ne-a prins intr-un club la etajul 50 al hotelului in care stateam. De acolo am putut vedea atât artificiile din Downtown Dubai, cât si pe cele de la malul marii', isi aminteste Alina Sorescu.

 

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter