Alexandru Papadopol o vrea înapoi pe Ioana Ginghină? Ce i-a spus actorul fostei sale soții la patru luni de la divorț

Publicat pe

Divorțul dintre Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină a fost una dintre cele mai neașteptate vești ale anului, cei doi lăsând impresia unui cuplu sudat până atunci. Iată că, la doar 4 luni de la divorțul produs la notar, se pare că actorul a început să aibă regrete…

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat la notar în luna iunie, vestea despărțirii celor doi luând pe toată lumea prin surprindere. Surprinzătoarea știre a fost surclasată poate doar de descoperirea relației dintre actor și Adriana Irimescu, o colegă de braslă și fosta soție a actorului Adrian Titeni, alt motiv de reacții negative.

„Eu n-aș mai putea fi aia de dinainte”

Iată însă că, recent, Ioana Ginghină, care pe tot parcursul acestei perioade a fost mult mai deschisă cu presa, dar și cu fanii ei de pe conturile de socializare, vorbind pe larg despre eșecul în căsnicie, a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune că fostul ei are „second thoughts” și că și-ar dori o împăcare, scrie wowbiz.ro. Din nefericire pentru actor, dacă înainte de divorț soția lui și-ar fi dorit să-și refacă mariajul, acum nu mai este posibil, actrița nemaifiind dispusă să se împace cu el.

„Au mai fost discuții, dar nu. Eu n-aș mai putea fi aia de dinainte, n-aș putea să mai fiu aia drăguță… Au fost tot soiul de discuții, că pentru copil, că pentru… Dar, na… Nu știu dacă îi pare rău și nu mă mai interesează. De acum, totul e despre mine și despre Ruxi. Nu mai pot eu să fiu așa! Din punctul meu de vedere, eu am fost o soție aproape perfectă, adică am acceptat multe lucruri. Mi-a plăcut să fiu un bun prieten pe acolo prin casă, să ajut unde se putea ajuta. Și nu o să mai pot fi așa, sunt mult mai „bitchy' (n.r. răutăcioasă)', a declarat Ioana Ginghină într-un interviu.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat după 12 ani de mariaj

Ioana Ginghină a știut cum să gestioneze situația și cum să treacă mai ușor peste divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a povestit că fostul ei soț este mult mai schimbat acum și că își petrece mai mult timp alături de fiica lui, iar Ruxi este foarte fericită. Ioana Ginghină nu are ce să-i reproșeze lui Alexandru Papadopol și crede că așa a fost să fie, ca fiecare să o ia pe drumuri diferite.

‘Nu-mi lipsește nimic acum. Multă lume din jurul meu se așteaptă să fiu mai supărată, mai așa… Lumea spune că am înflorit. De fapt, vine din interior, pentru că sunt din ce în ce mai fericită. Cred că acum 12 ani, eu și Alexandru eram perechea potrivită, dar cred că în timp, undeva, am evoluat diferit. Pur și simplu a avut nevoie de altceva și eu am avut nevoie de altceva. Acum s-au împărțit lucrurile, iar Ruxandra fiind la tatăl ei zile întregi, pentru ea e mai bine.

Alexandru stă mult mai mult cu ea față de când stătea înainte, pentru că trebuie să stea împreună fiind zilele astea. Relația lor este mai frumoasă, dar și relația mea cu Ruxi este mai bună. Chestia asta că trebuie să stai pentru copil e o prostie. Eu spun din prisma copilului care m-a rugat să divorțez. Ruxi e foarte fericită că este liniște și pace’, a declarat Ioana Ginghină într-o emisiune TV.

Alexandru Papadopol o vrea înapoi pe Ioana Ginghină? Ce i-a spus actorul fostei sale soții la patru luni de la divorțAlexandru Papadopol o vrea înapoi pe Ioana Ginghină? Ce i-a spus actorul fostei sale soții la patru luni de la divorț
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter