Alexandru Papadopol revine in teatru cu piesa ’Autobahn”

Publicat pe

Alexandru Papadopol, interpretul lui Bobby Iordache din serialul “Pariu cu viata” difuzat la Pro Tv, revine pe scena teatrului in piesa “Autobahn” scrisa de Neil LaBute, in regia lui Mihai Bratila.

Piesa se joaca la Sala Mica a Teatrului de Comedie. Regia este semnata de bunul meu prieten, Mihai Bratila, si mai joc impreuna cu Octavian Strunila, un actor extrem de talentat si cunoscut publicului, Laura Cret, acrita a Teatrului de Comedie, si Simona Pop, o tanara absolventa a UNATC-ului', spune actorul din Pariu cu viata'.

Alexandru isi dorea de mult timp sa joace din nou la teatru, iar spectacolul Autobahn' ce va avea premiera la inceputul lunii martie la Teatrul de Comedie ii implineste aceasta dorinta:

Piesa este despre cupluri si problemele lor, legate de fidelitate si dorinta. Ma bucur foarte mult ca m-am reintors la teatru, aveam nevoie de lucru asta ca de aer. Premiera o sa fie pe 3 martie pentru ca apoi ca jucam piesa in aceeasi sala', adauga Alexandru Papadopol.

Sursa: ProTV
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter