Alicia Vikander – A luat Oscarul şi şi-a confirmat relaţia cu un actor celebru

Publicat pe

Alicia Vikander a câştigat premiul Oscar pentru Cea mai buna actriţa în rol secundar, iar bucuria triumfului a fost însoţită de un moment de tandreţe cu iubitul ei, derulat în fată camerelor şi a invitaţilor celei de-a 88-a ediţii a Galei Oscar.

 

Actriţa suedeză în vârstă de 27 de ani a fost felicitată şi sărutată de Michael Fassbender, împreună cu care a avut o relaţie discretă până acum când aceasta a fost confirmată în faţa tuturor.

 

Aşezaţi unul lângă altul, cei doi şi-au dat frâu liber sentimentelor pe care le au unul faţă de altul de aproximativ 1 an.

 

Alicia a avut o seară de vis în care a strălucit într-o ţinută Louis Vuitton, brand a cărui imagine este. Pe scenă, actriţa nu a spus nimic despre partenerul său de viaţa actual, ea preferând să-i mulţumească lui Eddie Redmayne, colegul său din „The Danish Girl' şi părinţilor săi.

 

Foto: Hepta

 

Alicia Vikander – A luat Oscarul şi şi-a confirmat relaţia cu un actor celebruAlicia Vikander – A luat Oscarul şi şi-a confirmat relaţia cu un actor celebru
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter