Suma uriașă pe care trebuie să o plătească Alin Sălăjean de la Survivor. A fost implicat într-un scandal politic

Publicat pe

Alin Sălăjean de la Survivor e bun de plată! În urma unui conflict politic petrecut în 2014, Alin Sălăjean trebuie să-i plătească daune uriașe fostului primar de la Câmpia Turzii schimbat ilegal din funcție. Fostul concurent de la Survivor trebuie să acopere o guară de 80.000 de lei, împreună cu alte 10 persoane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean, fost concurent la Survivor România 2021, alături de alți 10 ex-consilieri la Câmpia Turzii, au fost obligați de instanță să plătească salariile actualului primar al localității, pe care în 2014 l-au schimbat ilegal din funcție.

Suma uriașă pe care trebuie să o plătească Alin Sălăjean de la Survivor. A fost implicat într-un scandal politicSuma uriașă pe care trebuie să o plătească Alin Sălăjean de la Survivor. A fost implicat într-un scandal politic

Alin Sălăjean a fost în capul 'consilierilor puciști' care în 2014 au decis schimbarea viceprimarului Dorin Lojigan, ca urmare a spargerii alianței dintre PNL și PSD (Lojigan făcea parte din PNL iar Sălăjean din ALDE).

Lojigan s-a adresat instanței, contestând demiterea lui din funcția de viceprimar și a câștigat. Judecătorii au decis repunerea lui în funcție și plata tuturor salariilor restante: aproape 80.000 de lei, banii urmând să fie plătiți de la bugetul local, potrivit Wowbiz.ro.

După ce Lojigan s-a întors la Primărie, a urmat un raport al Curții de Conturi care îi indica pe cei 11 consilieri, în cap cu Războinicul de la Survivor, ca cei care trebuie să acopere gaura de la bugetul local, făcută cu plata salariilor lui Lojigan.

A urmat un proces câștigat inițial de Sălăjean și colegii lui, după care viceprimarul a întors rezultatul în apel. Cu doar trei luni înainte de plecarea la Survivor a lui Sălăjean, Curtea de Apel Cluj a luat decizia definitivă ca cei 11 consilieri să plătească către municipalitate toată suma care i-a fost acordată lui Lojigan în perioada în care a fost suspendat.

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor.Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Citește și: Starlin, eliminat de la Survivor.„I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil’

'Cei vinovați să răspundă'

„Azi, la mai bine de 6 ani de la schimbarea mea ILEGALĂ din funcția de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, instanța de judecată a stabilit în mod definitiv, că cei vinovați trebuie să răspundă pentru ilegalitatea făcută.

Astfel, cei 11 consilieri locali care au votat schimbarea mea, au obligația să plătească către Primăria Câmpia Turzii, suma de aproape 800 milioane lei vechi, sumă plătită în mod ilegal, din banii cetățenilor din Câmpia Turzii, viceprimarului care m-a înlocuit', a declarat Dorin Lojigan în presa locală, la aflarea veștii.

În prezent, Dorin Lojigan a ajuns primar la Câmpia Turzii și este deja la al doilea mandat, după ce la alegerile trecute a obținut o victorie covârșitoare, cu 47% din voturi și o majoritate PNL confortabilă în Consiliul Local: 11 poziții ocupate de partid.

Alin Sălăjean s-a înscris și el, la un moment dat, în cursa pentru primăria la Câmpia Turzii în 2020, din partea Partidului Verde, condus de Florin Călinescu însă nu a mai apărut pe liste, în ziua alegerilor.

Alin Sălăjean, prima reacție după ce Starlin a fost eliminat de la Survivor

Alin Sălăjean, fostul Războinic de la Survivor, s-a bucurat mult pentru prietenul lui, Albert, care a ieșit din nou favoritul publicului.

'Victorie. Vă iubesc. Pentru a opta oară consecutiv, Albert este favoritul publicului doar datorită vouă. Vă iubesc',  strigă Alin, după ce Daniel Pavel a anunțat favoritul publicului în tabăra albastră.

De asemenea, Alin a vorbit și despre eliminarea lui Starlin din competiția fenomen de la Kanal D. ' Eu am fost înjurat de mamă, am fost făcut în toate felurile de către unii dintre colegii din echipa războinicilor. Am plecat iertând pe toată lumea.

Tu ieși Starlin în această seară, nu saluți doi oameni cu care ai suferit în aceste patru luni, cu care ai trecut și prin bine și prin rău, dar totuși îi saluți pe faimoși. Mie asta îmi dă mult de gândit. Foarte mult de gândit', le-a mărturisit fostul războinic de la Survivor, urmăritorilor lui din mediul online.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter