Și Alina Pușcaș a fost mușcată de o căpușă, ca ADDA! Ce simptome a avut

Publicat pe

Alina Pușcaș a fost și ea mușcată de o căpușă, acum câțiva ani, ca ADDA. Doar că, norocul actriței a fost acela că a descoperit imediat problema și a primit tratament, spre deosebire de ADDA care nu a știut de ce se simte rău, iar boala a ajuns într-un stadiu avansat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mulți ani, în timpul filmărilor pentru telenovela Narcisa Sălbatică, Alina Pușcaș a fost mușcată de o căpușă, iar boala Borelioza s-a declanșat câteva luni mai târziu. Actrița a povestit la vremea aceea prin ce a trecut, perioadă care a coincis cu moartea lui Șerban Ionescu, ucis de o căpușă. Din fericire, spre deosebire de ADDA, Alina a descoperit la timp.

Și Alina Pușcaș a fost mușcată de o căpușă, ca ADDA! Ce simptome a avutȘi Alina Pușcaș a fost mușcată de o căpușă, ca ADDA! Ce simptome a avut

„Eu am avut acest incident, am și menționat de câteva ori. Acum vreo 12 ani, când filmam, chiar în prima săptămână la Vălenii de Munte și acolo am avut în pădure, în iarbă. Nu mi-am dat seama la acel moment că am fost mușcată de căpușă, probabil era și adrenalina momentului', a mărturisit Alina Pușcaș, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Alina Pușcaș a mărturisit că nu și-a dat seama din primul moment din cauza adrenalinei, dar simtomele au apărut și a fost nevoită să meargă la medic pentru a afla cu ce problemă se confruntă.

„Am aflat că am fost mușcată de căpușă la câteva luni după pentru că organismul meu era infectat. Singura schimbare pe care am simțit-o în momentul în care am și ajuns la medic a fost că mă simțeam foarte obosită.

Ulterior, mi-a a apărut pe picior ca o roșeață, arăta identic cu o mușcătură de țânțar, dar nu era mușcătura de căpușă, era o reacție a corpului, ieșită la suprafață.

Nu mi-a dispărut vreo trei zile și am ajuns la medic din cauza sperieturii. La mine a fost descoperit mai rapid', a adăugat Alina Pușcaș.

Citește și: Cum a sărbătorit Nadia Comăneci 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. A îmbrăcat iar costumul de campioană

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital: „Avea vocea stinsă’

Prin ce a trecut Alina Pușcaș din cauza unei mușcături de căpușă

În mai 2012, Alina Pușcaș povestea prin ce a trecut din cauza unei căpușe. În perioada aceea, actorul Șerban Ionescu se afla în stare gravă din cauza unei mușcături de căpușe, iar pe 21 noiembrie 2012 a încetat din viață.

M-am abţinut să spun ceva până acum tocmai de teamă să nu se genereze reacţia „O, Doamne, acum toată lumea a fost muşcată de căpuşe!»”… Dar, dacă aţi adus vorba de asta, vă mărturisesc că şi eu fusesem muşcată de o căpuşă cu opt luni înainte de Şerban Ionescu.

În timpul filmărilor la serialul „Narcisa sălbatică” la Vălenii de Munte s-a întâmplat deşi nici măcar nu mi-am dat seama… Abia la cinci luni de la muşcătură mi s-a declanşat această boală, Borelioza.

Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul Matei Balş, timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase. În principiu, ar fi trebuit să mă opresc din filmări pentru că riscam să nu dea rezultate tratamentul care ar fi trebuit să fie susţinut de un organism cu imunitate foarte bună şi odihnit…

Eu în acea perioadă nu aveam nici una, nici alta, prin urmare eram destul de panicată, mai ales că am citit de ce este în stare această borrelia', a dezvăluit atunci Alina Puşcaş.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter