Alina Pușcaș s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

La doar două luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară, prezentatoarea Te cunosc de undeva a spus DA. Alina Pușcaș s-a căsătorit în acest weekend, cu Mihai Stoenescu, tatăl copiilor ei.

În acest weekend, Alina Pușcaș s-a căsătorit în secret, apoi și-a luat prin surprindere fanii de pe contul de socializare, anunțând că ea și Mihai Stoenescu au devenit o familie cu acte. Cei mai mulți dintre admiratorii vedetei au fost convinși că cei doi erau deja căsătoriți, deoarece, în 2017, când au botezat-o pe fiica lor Melissa, proaspătul tătic i-a făcut o surpriză Alinei…

'La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: E pe bune? Vorbești serios?' Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!', povestea Alina Pușcaș la vremea respectivă.

'💕Felicitări sa aveti parte de toata iubirea,fericirea din lume alături de comorile voastre💕🥂🎉😍🤗', 'Fericire maxima suflet frumos ! ❤️', 'Casa de piatra si sa va iubiti o viata, chiar si dincolo de ea 😙😙😙👰🤵💏', 'Felicitaaari! Casa de piatra si viata lunga impreuna, in fericire si iubire!!! 😍😘❤️❤️🎉🎉🎉', 'Felicitări !!🥰 Casă de Piatră și multă fericire !❤️', sunt doar o parte dintre sutele de felicitări primite de Alina și de soțul ei.

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru a treia oară acum două luni

Micuța a avut la naștere 2,800 kg, aceeași greutate pe care au avut-o și frații ei mai mari, Alex și Melissa. Iris este cel de-al treilea copil al Alinei Pușcaș și al soțului ei, medicul Mihai Stoenescu.

„Sâmbătă dimineața, la ora 6, m-am prezentat la clinică, la ora 8 eram deja pe masa de operație iar la 8:30 eram în salonul de terapie intensivă, procedură standard după orice naștere, pentru o monitorizare cât mai precisă. În jur de ora 16:00 am fost mutată în rezervă și tot atunci am început să merg singură prin rezervă și pe culoare. Operația a fost excelentă, deși îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană. Nu am avut deloc durere post operație, nu am cerut calmante pentru că nu am avut de ce, lucru care m-a uimit, recunosc.

Iris s-a născut cu aceeași greutate pe care au avut-o la naștere Alex și Melissa, adică 2800 kg, este foarte bine, mănâncă, nu mult, doarme mult și cred că până acum am auzit-o plângând numai în momentul în care a fost scoasă din burtică.’, spune Alina.

Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva!, pe care telespectatorii îl vor vedea, în această toamnă, la Antena 1, povestește cum a ales numele fetiței. „Numele l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorința de a găsi un nume mai puțin comun sau în trend, să fie scurt, ușor de pronunțat în orice limbă. M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai și ochii lui albaștri, să aibă parte și de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Așa am ajuns, după ceva timp la Iris care mai are în plus și legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai’, mai spune ea.

Alina Pușcaș s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntăAlina Pușcaș s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter