Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au câştigat competiţia „Dansează printre stele”

Publicat pe

După sute de ore de antrenamente, emoţii copleşitoare, tensiuni şi coregrafii spectaculoase Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au câştigat competiţia „Dansează printre stele' intrând in posesia trofeului şi a marelui premiu, în valoare de 50.000 de euro.

 

În momentul în care au aflat că au câştigat concursul, atât Alina, cât şi Bogdan au început să plângă. Toţi membrii juriului au felicitat evoluţia acestei perechi, în care stilul dur şi perfecţionist al lui Bogdan a făcut casă bună cu puterea de a munci a Alinei şi cu dorinţa ei de a se autodepăşi.

 

Alina Eremia şi Iuri Ribac s-au clasat pe locul al II-lea, iar Cosmin Seleşi şi Maria Popescu au ocupat locul al III-lea al podiumului, după o seară în care membrii juriului s-au întrecut unul pe altul în complimente făcute tuturor concurenţilor, răsplătiţi cu nenumărate note de 10.

 

Iată ce vor face concurenţii după această emisiune:

 

„Emisiunea asta mi-a schimbat viaţa. Mi-a dat o stare bună şi energie. Cred că mă voi apuca de sport', a mărturisit Cosmin Seleşi, cel care are un singur plan de pus în aplicare miercuri: „O să dorm cu siguranţă', a precizat actorul.

 

Și Alina Puşcaş are o agendă plină… de activităţi relaxante. „Miercuri voi face o şedinţă foto amânată de ceva vreme, tocmai pentru că timp de nouă săptămâni nu am avut la dispoziţie nici măcar o zi liberă pentru vreun moment de relaxare. De joi mi-aş dori să plec câteva zile undeva, poate la munte, să nu fac altceva decât să lenevesc, să citesc ceva bun, să mă bucur de natură şi să dorm foarte mult', a declarat coprezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!'.

 

În timp ce toţi visează la o formă sau alta de odihnă, Alina Eremia şi-ar dori ca repetiţiile să nu se termine niciodată. „Am de gând să urmez în continuare cursuri de dans, nu vreau să pierd tot ce am acumulat aici, m-am dezvoltat extraordinar şi îmi doresc să dansez în continuare pentru că a devenit un mod de viaţă', a povestit Alina.

 

Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au câştigat competiţia „Dansează printre stele'Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au câştigat competiţia „Dansează printre stele'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter