Alina Puşcaş va fi mamă pentru a doua oară

Publicat pe

La doar 8 luni după ce a devenit mamă prima dată, aducând pe lume un băieţel, Alina Puşcaş este însărcinată pentru a doua oară.

 

alina3

 

Alina urmează să nască în luna noiembrie şi speră ca de data aceasta să aibă o fetiţa.

 

Vestea că este însărcinată a aflat-o într-un moment în care iubitul ei, Mihai, trecea prin clipe extrem de grele: „Momentul în care am aflat a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl (…) Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți', a povestit Alina Pușcaș pentru TV Mania.

 

Alina Puşcaş va fi probabil şi de data aceasta la fel de activă ca la prima sarcină. Anul trecut, ea filma până în luna a 8-a de sarcină şi se întorcea la muncă după doar 2 săptămâni de la naştere.

 

Într-un interviu pentru Viva!, Alina povestea cum s-a schimbat viaţa sa după venirea pe lume a lui Alexandru: „În situația noastră, apariția bebelușului nu a făcut decât să ne unească și mai mult, să ne ajute să dezvoltăm sentimente pe care poate nu le-am mai trăit niciunul dintre noi. Am început să simțim amândoi că viața are un sens nou. Iar eu am simțit cum treceam de la statutul de îndrăgostită la statutul de femeie care iubește. Pe mă­sură ce sarcina se contura tot mai mult, noi eram tot mai atașați, mai implicați și ne făceam tot mai multe planuri de viitor, în special pentru Alexandru… Nici mă­ car nu se născuse și noi deja îl înscriam în taberele de schi.'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter