Alina Sorescu a devenit mamă pentru a doua oară

Publicat pe

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au mărit de astăzi familia, Alina aducând pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

 

12994432_1060758193967579_3548943139166120549_n

 

Este vorba de o fetiţă perfect sanatoasa al carei nume este Ana Raisa si care a venit pe lume prin cezariană. Bebelusul s-a nascut cu o greutate de 3,3 kilograme, 50 de centimetri lungime si a primit la nastere nota maxima din partea medicilor.

 

La fel ca si la prima nastere a solistei, ce a avut loc in luna ianuarie 2014, sotul vedetei, designerul Alexandru Ciucu, a fost prezent in sala de operatie pentru a-i fi alaturi in aceste momente speciale.

 

Înainte de a ajunge la maternitate, Alina s-a oprit mai întâi la un salon de coafură. „Si valiza este gata!!! De la salon de la Georgiana direct la maternitate!', a scris ea în urmă cu 2 ore.

 

Alina si Alexandru Ciucu mai au o fetiţă, Carolina Elena, şi şi-au dorit mereu ca aceasta să aibă un frate sau o soră de vârstă apropiată.

 

Ne doream să-i facem repede un frățior sau o surioară Carolinei, pentru a nu fi mai apoi o diferență mare de vârstă, să crească împreună. Suntem norocoși și recunoscători că am fost binecuvantați cu cel de-al doilea copil imediat ce ne-am propus și abia așteptăm să vină pe lume în primăvara anului urmator', declara Alina.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter