Alina Sorescu – Extrem de activă şi în ultimul trimestru de sarcină

Publicat pe

Alina Sorescu se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară, artista urmând să aducă pe lume o fetiţă.

 

Sarcina nu i-a ridicat mari probleme, astfel încât vedeta a continuat să se ocupe de cariera sa. Ea a filmat un videoclip în luna a opta de sarcină şi a fost voce de de desen animat.

 

Astfel, Alina incheie perioada celei de-a doua sarcini cu un nou proiect dedicat copiilor. Artista a inregistrat o piesa, care va fi difuzata in noul serial „Garda Felina', de la Disney Junior, si a filmat si un videoclip pentru aceasta melodie speciala.

 

„Am participat cu mare drag la acest proiect si mi s-au aprins multe amintiri legate de filmul Regele Leu, acesta fiind primul film animat pe care l-am vazut in copilarie intr-o sala de cinema. Abia astept ca si micutele mele sa descopere povestile si personajele din Garda Felina si mai cu seama pe Fuli, ghepardul a carui piesa o interpretez in limba romana,' a declarat Alina Sorescu.

 

 

Alina Sorescu – Extrem de activă şi în ultimul trimestru de sarcinăAlina Sorescu – Extrem de activă şi în ultimul trimestru de sarcină

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter