Alina Sorescu a născut o fetiţă

Publicat pe

Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu au devenit părinţi pentru prima dată, Alina născând duminica, prin cezariană, o fetiţă de 2,640 kg.

 

Alina Sorescu„Dragii mei, vă anunţ cu bucurie că astăzi în zori s-a născut fetiţa noastră, pe care o vom numi Elena-Carolina.

 

A primit nota 10! Mulţumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Băneasa – Regina Maria! M-am simţit în siguranţă în fiecare moment şi îmi revin încet-încet…. Vă pup şi mă bucur că pot împărtăşi cu voi această veste minunată!” a scris Alina Sorescu pe pagina ei de Facebook.

 

” Este un sentiment pe care nu îl pot descrie. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă – nunta, aniversările, prezentările de modă, întâlnirile cu oameni deosebiţi – dar nimic nu se compară cu ceea ce trăiesc acum. Este momentul care te apropie de Dumnezeu”, a mărturisit, cu ochii plini de lacrimi, Alexandru Ciucu.

 

Foto: Arhiva Ringier

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter