Amalia Enache a dezvăluit că a avut nevoie de terapie

Publicat pe

Amalia Enache a devenit mamă în urmă cu câteva luni, iar acest lucru i-a schimbat viața în totalitate. Se pare însă că acesta nu singurul lucru schimbat în viața ei. În urmă cu ceva timp a avut nevoie de terapie însă abia acum a reușit să vorbească despre acest subiect.

 

 

 

 

 

Amalia Enache s-a confesat prietenilor de pe rețele de socializare după ce o bună prietenă de a sa a scris cuvinte frumoase despre curajul și omul Amalia. Deși acum frumoasa prezentatoare trăiește departe de România și este împlinită pe plan personal, se pare că acele cuvinte au sensibilizat-o extrem de tare. Atât de tare încât a simțit nevoia să vorbescă despre un subiect sensibil din viața ei/

 

 

Vedeta a avut nevoie de terapie. Motivul spune aceasta este acela că aceasta a avut momente în care nu se mai regăsea. Toate acestea au fost scrise într-o manieră personală și deschisă chiar de Amalia pe conturile de socializare.

 

 

 

„Nu știam ca Andressa va scrie ceva despre mine și mai ales nu bănuiam că cineva din exterior va înțelege sau va simți exact ce trăiesc eu în această perioadă. M-a emoționat fiecare cuvânt al ei, pentru că regăseam adevărurile mele. Adesea, citesc lucruri scrise din perspectiva cuiva despre mine, dar care nu sunt cu adevărat despre mine. Sunt perspectivele unor oameni care traduc vieți după modul lor de a-şi trăi viețile. Cei care mă cunosc ştiu că eu cea autentică sunt ceva intre hippie, nomadă şi o femeie care işi asumă de la 19 ani toate responsabilitățile unei vieți cu serviciu, carieră, program, casă, rate, griji, gura lumii, norme sociale, corectitudine. Între rochia de gala si călătorii in cele mai simple „cărpițe”, cu 0 machiaj şi 0 intenție de a fi fermecătoare. Că nu am avut niciodată chemarea luxului, a fashionului şi a altor frumuseți promovate intens in lumea mea. Am făcut niște ani de terapie să mă înțeleg eu însămi. Să pot să-mi trăiesc libertatea, aşa cum mi se cerea ea din interior să fie trăită. De ceva vreme, sunt aceasta. Eu, cu adevărat eu. Alma a venit când mie nu mi-a mai fost deloc frică să trăiesc aşa cum îmi place mie. Mulțumesc Andressa și terapeutului meu 🙂))' a scris aceasta. 

 

 

 

 

Bianca  Ion

Foto:  Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter