Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci vor prezenta “Halloween Charity Ball”

Publicat pe
Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci vor prezenta Halloween Charity Ball'Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci vor prezenta Halloween Charity Ball'

Vedeta ProTV Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci, trainer şi consultant de comunicare, vor urca pentru prima data pe scenă împreună pentru unul dintre cele mai frumoase şi mai selecte evenimente caritabile din România.

 

'Halloween Charity Ball' va reveni sâmbătă, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului şi, cu ajutorul celor prezenţi, va aduna fonduri pentru ca cei mai săraci copii din România să poată beneficia de educaţie.

 

Înfiinţată de voluntara americană Leslie Hawke şi de profesoara Maria Gheorghiu, Asociaţia OvidiuRo sărbătoreşte, cu ocazia Balului de Halloween, 10 ani de când se implică activ şi face posibilă educaţia copiilor săraci din România. Tema vestimentară din acest an este 'Magia Filmului' iar cei prezenţi au la fel de multe opţiuni pe câte producţii cinematografice şi actori celebri există. Cofondatoarea OvidiuRo, Leslie Hawke spune că a aflat de câteva costume inedite, printre care 'cineva vrea sa vină în postura de Statuetă Oscar şi eu însămi mă gândesc, dintre mai multe variante, şi la Ursul de Aur, celebra distincţie a Festivalului de la Berlin', însă crede că mulţi vor opta pentru personaje faimoase sau actorii care le-au dat viaţă pe marele ecran.

 

Amalia şi Dragoş nu s-au decis încă pe cine vor întruchipa, mai ales că sunt şi gazdele serii, însă cu siguranţă faptul că prezintă pentru prima oară împreună un eveniment iar acesta este Halloween Charity Ball', este un vis devenit realitate.

 

Prezentatoarea Știrilor ProTV spune că ea crede în educaţia timpurie cu tot ce presupune ea: atenţia la abilităţile copilului, disciplina, învăţatul atâtor lucruri noi şi obişnuinţa pe care cei mici o deprind pentru a trăi într-o comunitate.

 

Sigur ca atunci cand mergeam eu la gradinita nu ma gandeam mai departe de pictatul farfuriilor si de poeziile pe care le spuneam cu mare pasiune pe scena. Cum insa oare fata aia negricioasa de la tara care eram eu, despre care n-ai fi crezut niciodata una ca asta, devenea regina scenei? Cine ar fi crezut?! Vedeti, acolo, la gradinita am fost eu descoperita si nu de vreo agentie de talente. Acolo mi-a fost clar ce imi place sa fac. Iata ca din pictatul farfuriilor nu s-a ales nimic in viata mea, dar scena mea a crescut  odata cu anii, cu alte lucruri pe care le-am invatat tot cu placere la scoala, cu alte preocupari ale mele, odata cu mine. Cred in educatia timpurie cu tot ce presupune ea: atentia la abilitatile copilului, disciplina, invatatul atator lucruri noi si obisnuinta pe care o deprinzi sa traiesti intr-o comunitate. Si mai ales cred ca asa cum eu, fetita aia negricioasa de la tara, am primit sansa la educatie, dreptul acesta nu trebuie sa ocoleasca niciun copil.

 

Din acest motiv cred în misiunea OvidiuRo şi îi sunt alături de ani buni. Cred că între un copil care are parte de educaţie timpurie şi unul care nu are e o diferenţă la fel de mare ca între un om căruia i se vorbeşte şi unul care este ignorat de toţi ceilalţi. Nu vreau să ne mai ignoram unii pe alţii. Ce prilej minunat e Balul de Halloween că oamenii cu şansă în viaţă să-i ajute pe copiii care au nevoie de ea… Ne vom juca de-a filmele anul acesta, numai si numai să rescriem un scenariu care altfel ar fi trist pentru copiii săraci. Și ce bucurie pentru mine să fiu din nou pe scenă, de data asta alături de Dragoş Bucurenci, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei!'.

 

La rândul lui, Dragoş spune că ştie din experienţă personală ce impact extraordinar poate să aibă o educaţie de calitate în destinul cuiva. 'Urmăresc cu mare admiraţie munca organizaţiei OvidiuRo în beneficiul copiilor săraci din România, încă de pe vremea când ţineam la rândul meu traininguri pentru voluntarii Peace Corps, cu care Leslie a venit în România. Îmi doresc de multă vreme să prezint Balul Halloween şi, de asemenea, să prezint un eveniment de caritate în compania bunei mele prietene Amalia. Le mulţumesc prietenilor de la OvidiuRo pentru că îmi îndeplinesc anul acesta două dorinţe dintr-un foc şi sper să-i ajutăm, la rândul nostru, să îndeplinească dorinţele cât mai multor copii săraci din România care visează la o viaţă mai bună', încheie Dragoş.

 

Programul 'Fiecare Copil în Grădiniţă' al Asociaţiei OvidiuRo a dus la o creştere semnificativă a numărului copiilor săraci care acum merg la grădiniţă zilnic. În această toamnă, aproximativ 2500 de copii ai căror părinţi sunt lipsiţi de posibilităţi materiale intră în ciclul de învăţământ preşcolar ca rezultat al programului. Fondurile care se strâng la Halloween Charity Ball vor decide câţi copii pot fi ajutaţi şi în anul care vine.

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter