Amalia Năstase e mamă a treia oară: are un băieţel de nota 10

Publicat pe

Mamă a două fetiţe, Amalia Năstase a adus astăzi pe lume cel de-al treilea ei copil, un băieţel.

 

Bebeluşul s-a născut la ora 8.30 dimineaţa, a cântărit 3,500 kg şi a primit nota 10 la naştere, conform unei fotografii postate de tatăl lui pe Instagram. Tatăl micuţului este Răzvan Vasilescu, cel alături de care Amalia trăieşte de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste.

 

„New kid in town: Toma Alexandru Ion. Si Vasilescu', a scris acesta, iar cei doi fericiţi părinţi şi-au declarat iubirea.

 

Într-un interviu pentru Viva!, Amalia (39 de ani) ne-a povestit cum s-a hotărât să mai facă un copil: „Nu a fost neapărat o hotă­râre grea sau ceva ce am planificat, este urmarea unei relații fericite și mai ales a faptului că și eu și Răzvan iubim foarte mult copiii. Eu sunt și Ambasa­dorul campaniei „Bun Ve­nit pe Lume a organizației Salvați Copiii! și merg la fiecare două săptămâni în diverse maternități din țară. Îmi place foarte mult felul în care m-au schimbat copiii. Așadar, cu cât mai mulți, cu atât mai bine.'

 

Devenită mamă a treia oară la 39 de ani, Amalia spunea că vârsta nu contează în acest caz. „Dacă ești împăcat cu tine, părerea celorlalți contează prea puțin', marturisea vedeta.

 

Amalia Năstase e mamă a treia oară: are un băieţel de nota 10Amalia Năstase e mamă a treia oară: are un băieţel de nota 10
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter