Amalia Năstase, despre căsnicia cu Ilie Năstase: "Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam zero barat"

Publicat pe

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în 2010, după 14 ani de relație și șapte de căsnicie. Despărțirea lor nu a fost una cu scandal, ci totul s-a desfășurat în discreție totală. Chiar și așa, Amalia mai are lucruri de spus despre căsnicia cu Ilie, la 11 ani de la divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitată la podcastul găzduit de Mihai Petre, Amalia Nastase a vorbit deschis despre prima ei întâlnire cu marele tenisman Ilie Năstase, omul care i-a schimbat viața, atunci când era doar o fată crescută în Rahova.

Amalia Năstase, despre căsnicia cu Ilie Năstase: "Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam zero barat"Amalia Năstase, despre căsnicia cu Ilie Năstase: "Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam zero barat"

Amalia și Ilie Năstase s-au cununat civil, la Paris, în 2003 și apoi și religios, un an mai târziu. Viața alături de cunoscutul tenismen i-a deschis uși la care nu spera vreodată, a adus-o în anturaje despre care auzise doar la TV și i-a pus la picioare o lume de neatins pentru ea, până atunci.

Amalia își amintește și prejudecățile de care s-a lovit la începutul relației cu Ilie Năstase, nu doar partea bună a poveștii lor de dragoste. Nu a fost ușor să reziste gurii lumii, însă bârfele au ajutat-o să devină o femeie și mai puternică decât era.

În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea.

El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: „nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine”. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră.

Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung.

Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: „vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani!”', a povestit Amalia Năstase.

„Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu'

Divorțul de Ilie Năstase a făcut-o pe Amalia să ia viața de la zero. A fost cea mai dificilă perioadă a vieții ei.

Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: „unde te duci, ești nebună, ai copii!”.

Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata.

La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț”. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal', a dezvăluit Amalia Năstase.

La șapte ani de la divorțul de marele tenisman, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu mai tânărul ei asociat Răzvan Vasilescu, la Las Vegas. De atunci, cei doi formează o familie fericită, alături de cele două fete din mariajul cu Ilie, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani), dar și de fiul lor, Toma (5 ani).

„Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi.

Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela', a mai spus Amalia, citată de Click!.

Citește și: Cine este Marlena Botezatu de la Românii au Talent

Citește și: Cine este Cornel Marin de la Românii au Talent

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu

'În Rahova, era ca pe front!'

Amalia Năstase nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că provine dintr-o familie săracă.

„Am avut o copilărie extrem de fericită, chiar dacă am crescut în Rahova. Știe toată lumea ce înseamnă Rahova. Mie nu mi s-a întâmplat nimic în 22 de ani în Rahova, nici un incident. Bine, noi ne băteam ca chiorii pe afară. Dar, azi totul s-a schimbat, copiii nu mai pot să cadă sau să se rănească. Eu am răni și în genunchi și la față că m-au învățat copiii să trag cu invizoace.

Nu exista loc în lumea asta unde să-mi fie frică să mă duc, pentru că eu am fost crescută pe front. Azi e o cocoloșeală totală. Eu nu am impresia că m-am maturizat foarte mult, deși am trei copii. Mi se pare că sunt la mintea unui copil care crește niște copii. Eu nu am încredere în mine', a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Am rămas repetentă și mi-a căzut părul'

Amalia Năstase a urmat Facultatea de Finanțe Bănci, dar nu a profesat nici o secundă.

„Am făcut Finanțe Bănci, dar nu am profesat deloc pentru că nu mi-a plăcut. Am fost rodul unui sistem de învățământ greșit, care se perpetuează și acum. Eu aș fi făcut psihologie sau sociologie. Am urât fiecare secundă a școlii pentru că nu trebuia să fiu eu acolo. Am rămas si repetentă. Am fost distrusă că am rămas repetentă. La un moment dat, mi-am băgat mâna în păr și am rămas cu un smoc de păr de stres și de rușine', a mai spus Amalia.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter