Amalia Nastase si Andi Moisescu au prezentat rezultatele campaniei “Bun venit pe lume”

Publicat pe

Amalia Nastase, ambasadorul campaniei Bun venit pe lume', Andi Moisescu, presedintele Salvati Copiii Romania, si Gabriela Alexandrescu, presedintele executiv, au anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca organizatia Salvati Copiii va dota 15 maternitati si sectii de nou-nascuti din Bucuresti si din tara si va dezvolta programe de suport socio-medical pentru 2024 de femei insarcinate, tinere mamici si copiii acestora.

 
Valoarea totala a investitiilor realizate de Salvati Copiii este de 1.090.000 de lei. Suma necesara pentru aceste echipamente performante a fost colectata in urma derularii campaniei de strangere de fonduri „Bun venit pe lume”, in perioada octombrie decembrie 2012, cand 42 de angajati si 846 de voluntari s-au implicat activ pentru cauza reducerii mortalitatii infantile din Romania.

Actiunea de astazi este o certitudine a faptului ca impreuna putem schimba statistici dureroase, dar reale. Suntem recunoscatori tuturor persoanelor fizice si companiilor care ne-au sustinut in strangerea de fonduri si au crezut puternic in cauza Salvati Copiii. Echipa noastra este pregatita sa continue, prin campania 2%, sa colecteze sumele necesare pentru a face urmatorul pas, si anume achizitionarea de mese de reanimare pentru alte 12 maternitati din sudul tarii, echipamente necesare pentru interventia imediata la nasterea copiilor premature precum si pregatirea medicilor neonatologi pentru interventia imediat dupa nastere in cazul prematurilor, prin organizarea unui Centru de instruire condus de dna dr.Stoicescu, in cadrul Maternitatii Polizu' , a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedintele executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Maternitatea Cantacuzino din Bucuresti, sectiile de nou-nascuti a spitalelor judetene din Adjud si Piatra Neamt au primit anul trecut incubatoarele si alte echipamente medicale din partea Organizatiei Salvati Copiii. In perioada imediat urmatoare, vor fi livrate echipamente si catre maternitatie din Pitesti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Petrosani, Iasi, Targu Mures, Suceava, Timisoara, Vaslui si Bucuresti (Polizu si Cantacuzino). Cu ajutorul echipamentelor donate de organizatie, aproximativ 327 de nou-nascuti vor fi salvati si 380 de nasteri vor avea loc in conditii normale anual, conform estimarilor Salvati Copiii.

 

Amalia Nastase si Andi Moisescu au prezentat rezultatele campaniei Bun venit pe lume'Amalia Nastase si Andi Moisescu au prezentat rezultatele campaniei Bun venit pe lume'

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter