Ambasadorul Ucrainei la ONU, mesaj dur pentru Putin: "Dacă vrea să se sinucidă, să facă ce a făcut tipul din Berlin (n.r. Hitler), într-un buncăr"

Publicat pe

La aproape o săptămână de când Rusia a început să atace Ucraina, situația a devenit din în ce mai tensioantă. Au loc tot mai multe ședințe, președintele Ucrainei a semnat cererea de aderarea la Uniunea Europeană, iar mai multe persoane din întreagă lume l-au atacat dur pe Vladimir Putin. Unul dintre ei este ambasadorul Ucrainei la ONU. Ce a spus în timpul unei sesiuni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Luni, 1 martie 2022, în timpul unei sesiuni a Adunării Generale  ONU privind invazia rusă în Ucrainei, Serghei Kisliţia a declarat că această întâlnire este una de urgență, întrucât nivelul nenorocirii este echivalent cu cel din al Doilea Război Mondial.

Ambasadorul Ucrainei la ONU, mesaj dur pentru Putin: "Dacă vrea să se sinucidă, să facă ce a făcut tipul din Berlin (n.r. Hitler), într-un buncăr"Ambasadorul Ucrainei la ONU, mesaj dur pentru Putin: "Dacă vrea să se sinucidă, să facă ce a făcut tipul din Berlin (n.r. Hitler), într-un buncăr"

Am fost îndemnaţi să solicităm o sesiune specială de urgenţă deoarece nivelul  nenorocirii este  echivalat cu cel din al Doilea Război Mondial. Este mai mult decât o nebunie ordinului lui Putin de a pune în alertă forţele nucleare ruseşti', a continuat el.

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare.Cel puțin 8 persoane au fost ucise

Citește și: Nou născuți și prematuri intubați din Ucraina, feriți de război într-un adăpost anti-rachetă.Imagini cutremurătoare

Citește și: Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin:„N-ar avea nicio problemă…’

Citește și: Cum se înțeleg Adela Popescu și Radu Vâlcan după 10 ani de relație și trei copii: „Nu este ușor/ EXCLUSIV

Ambasadorul Ucrainei la ONU îi sugerează lui Vladimir Putin să se sinucidă

Serghei Kisliţia, ambasadorul Ucrainei la ONU, a declarat luni, 1 martie 2022, că întâlnirea a fost una de urgență, întrucât nivelul nenorocirii de la momentul actual din Ucraina este echivalent cu cel din al Doilea Război Mondial.

De asemenea, ambasadorul i-a sugerat lui Putin, în caz că vrea să se sinucidă, să nu se folosească de arsenalul nuclear, ci să facă ceea ce a făcut fostul conducător al Germaniei, Adolf Hitler, într-un buncăr, în mai 1945.

Dacă vrea să se sinucidă, nu trebuie să folosească arsenalul nuclear. Trebuie să facă ceea ce a făcut tipul din Berlin într-un buncăr în mai 1945.', a spus ambasadorul Ucrainei la ONU.

Ce i-a cerut Putin lui Macron pentru a opri războiul din Ucraina

Luni, 1 martie 2022, președintele Rusiei și președintele Franței au purtat o convorbire telefonică, în care Putin i-a transmis omologului său francez care sunt condițiile pentru încetarea conflictului din Ucraina.

„Partea franceză și-a exprimat opiniile cunoscute vizavi de speranța de a ajunge rapid la o înțelegere prin dialog și negocieri. Vladimir Putin a subliniat că o astfel de soluționare este posibilă doar cu luarea în considerare, în mod necondiționat, a intereselor legitime de apărare ale Rusiei, inclusiv recunoașterea suveranității Rusiei asupra Crimeei, rezolvarea demilitarizării și ‘denazificării Ucrainei și asigurarea statutului său neutru', se spune în declarația de la Kremlin cu privire la dialogul celor doi președinți.

sursă foto- Profimedia, Captură video, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter