Armin Nicoară a primit un apartament din partea unui șeic din Dubai: „I-a plăcut cum am cântat și...”

Publicat pe

Armin Nicoară a primit un apartament din partea unui șeic din Dubai. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către artist, în cadrul unei emisiuni TV. Potrivit spuselor lui, saxofonistul s-a ales cu luxosul cadou datorită talentului său. Un bărbat din Emiratele Arabe Unite a fost cucerit de modul în care cântă, astfel că nu a stat pe gânduri și i-a oferit cheile locuinței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară a primit un apartament din partea unui șeic din Dubai. Așadar, pe lângă locuința lui din România, saxofonistul se poate lăuda și cu una din Emiratele Arabe Unite. Cadoul i-a fost oferit recent, după ce un bărbat de peste hotare a fost impresionat de modul în care acesta a cântat.

Armin Nicoară a primit un apartament din partea unui șeic din Dubai: „I-a plăcut cum am cântat și...'Armin Nicoară a primit un apartament din partea unui șeic din Dubai: „I-a plăcut cum am cântat și...'

Armin Nicoară are cu ce să se mândrească. Pe lângă o parteneră superbă și o carieră de succes, el se poate lăuda și cu o avere frumușică. De curând, acesta s-a ales cu un apartament în Dubai, din partea unui șeic. Artistul a povestit că a plătit doar avansul pentru locuință în care nu va sta pe tot parcursul anului. Restul de bani a fost achitat de afacerist de origine arabă. Bărbatului i-a plăcut foarte mult cum a cântat saxofonistul la petrecerile ținute în Emirate.

Citește și: Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis un nou mesaj în contextul războiului cu Rusia:„Își propune să ne distrugă țara, istoria și poporul'

Citește și: Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam:”Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă”

Citește și: Dana Chera și Petre Daea au mâncat greieri în direct, la Etno TV:”Nu știu dacă aveți încredere…”

Citește și: Vladimir Putin, decret pentru Rusia din 2 martie 2022.Ce li se interzice rușilor de azi

Armin Nicoară a primit un apartament din partea unui șeic din Dubai

Armin Nicoară și partenera lui, Claudia Puican, trăiesc pe picior mare. Deși sunt abia în floarea vârstei, bifează realizare după realizare. Aceștia nu duc lipsă de aprecierea publicului, dar nici de bunuri materiale la care mulți râvnesc. După ce au investit banii strâși de la evenimente într-o mașină nouă, acum, ei se bucură și de un apartament de lux, tocmai în Duvai.

Saxofonistul și iubita lui au fost invitați la Teo Show, în urmă cu scurt timp. Odată cu această apariție televizată, Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut o dezvăluire ce i-a lăsat mască pe telespectatori. Cei doi și-au început anul în cu o vacanță în Republica Dominicană, iar de curând s-au întors din Emiratele Arabe Unite. Dar nu oricum, ci cu o veste „bombă'. Potrivit spuselor cântărețului, el a primit un apartament de la un șeic din Dubai, cucerit de talentul lui.

„Am început anul în Punta Cana, în Republica Dominicană. Mi-am luat și mașină nouă, dar în altă țară.

De vreo două săptămâni, am plecat în Dubai pentru că mi-am achiziționat un apartament în Dubai. Vreau să îi mulțumesc cu ocazia asta fratelui meu. El s-a interesat de tot. Am plătit avansul cu cardul. Unui șeic i-a plăcut cum am cântat și mi-a dat cheile de la apartament. El a plătit restul', a povestit Armin Nicoară la Teo Show.

Armin Nicoară, despre locuința din Emirate

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Armin Nicoară a fost întrebată cât a costat apartamentul din Dubai. Artistul a preferat să nu dezvăluie o sumă fixă, însă a vorbit despre prețurile din oraș. Conform declarațiilor sale, locuințele cu 2 camere, ce nu sunt mobilate complet, pornesc de undeva de la 150.000-160.000 de euro.

Pe lângă declarațiile făcute în emisiune, Armin Nicoară a promis că va dezălui mai multe despre apartamentul din Dubai într-un vlog. Locuința e dată acum în închiere, acest lucru aducându-i încă o sursă de venit.

„Ei îți oferă bucătăria mobilată și tot, iar tu trebuie să cumperi restul. La altele apartamente îți oferă tot, dar sunt mai scumpe', a continuat el.

Claudia Puican: „A venit fratele lui Armin cu ideea'

Claudia Puican a declarat că fratele lui Armin Nicoară le-a dat ideea de a-și achiziționa un apartament în Dubai. Nu și-au imaginat însă că vor da doar un avans.

„A venit fratele lui Armin cu ideea. Vedeți că sunt apartamente în Dubai la prețuri accesibile. Ne-a zis: acuma, trebuie să trimiteți un avans, că nu mai merge apoi.

Impresarul nostru, fratele lui Armin, Armando, ne-a spus să profităm de perioada de început de an că după aceea nu o să mai avem când', a spus și Claudia Puican.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

Vezi şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter