Amber Heard – Filmată cu camera ascunsă cu acordul lui Johnny Depp. Cum a reacţionat frumoasa blondă

Publicat pe

Pasionată de maşinile vechi, de epocă, Amber Heard a trecut prin emoţii mari de curând. Cel care s-a aflat în spatele întregii poveşti a fost chiar soţul ei, Johnny Depp, care a fost de acord să participe la o emisiune în care era Amber era filmată cu camera ascunsă.

 

amber&johnny

 

Producătorii emisiunii „Overhau­lin' l-au contactat pe Johnny Depp pentru a-i face o farsă tinerei lui soţii, posesoarea unui Ford Mustang din 1968, care nu se afla într-o stare prea bună.

 

Actorul mereu pus pe glume a fost de acord, dar i-a pregătit şi o surpriză extrem de frumoasă lui Amber pentru a salva situaţia.

 

Amber s-a suparat tare când a aflat că maşina ei a fost furată, în timp ce falşii poliţişti veniţi să constate furtul nu aveau altă grijă decât să-şi facă fotografii cu ea, iar Depp juca excelent scena.

 

Din fericire, actriţa în vârstă de 29 de ani şi-a recăpătat repede zâmbetul când a aflat ca nu era nimic adevărat, dar a izbucnit în lacrimi când şi-a văzut maşina. Aceasta fusese recondiţionată şi vopsită într-un roşu metalic, bineînţeles, cu implicarea lui Johnny Depp.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter