Amy Winehouse, însărcinată înainte să moară?

Publicat pe

Tatăl cântăreței susține că aceasta credea că este însărcinată cu logodnicul său, Reg Traviss, înainte de a muri.

Amy Winehouse performing at an intimate concert at Sheffields Hallam FM Local Radio Station - 14 October 2004 FAMOUS  PICTURES AND FEATURES AGENCY  13 Harwood Road, London SW6 4QP, United Kingdom tel +44 (0) 20 7731 9333  fax +44 (0) 20 7731 9330  e-mail info@famous.uk.com  www.famous.uk.com  FAM13747

Cei doi erau împreună de doi ani în momentul în care Amy a decedat în urma intoxicației cu alcool. Se pare că nici măcar o posibilă sarcină nu ar fi putut să o determine pe aceasta să renunțe la viciul care i-a distrus viața.

 

De-a lungul timpului, atât tatăl, cât și fostul soț al vedetei, Blake Fielder-Civil, au fost acuzați că ei ar fi fost de vină pentru sfârșitul tragic al acesteia.

 

Această idee este sugerată și în documentarul regizat de Asif Kapadia, care are ca subiect viața cântăreței, însă Mitch Winehouse susține că Amy nu a fost lăsată niciodată singură, având parte de sprijinul întregii familii, lucru care nu a fost, însă, suficient pentru fiica sa.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter