Ana Morodan a luptat cu dependenţa de pastile şi alcool. Contesa digitală de la ASIA EXPRSS îşi îndeamnă fanii să învețe din greșelile ei

Publicat pe

Ana Morodan recunoaşte că a luptat cu dependenţa de pastile şi alcool şi pentru că a văzut pe pielea ei cât este de greu să te confrunţi cu o astfel de situaţie, și-a îndemnat fanii să învețe din greșelile ei.

Ana Morodan a luptat cu dependenţa de pastile şi alcool. Contesa digitală de la ASIA EXPRSS îşi îndeamnă fanii să învețe din greșelile eiAna Morodan a luptat cu dependenţa de pastile şi alcool. Contesa digitală de la ASIA EXPRSS îşi îndeamnă fanii să învețe din greșelile ei

Ana Morodan a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care îi sfătuiește pe cei care o urmăresc să nu fie tentați să cadă în aceeași capcană în care a fost și ea, la un moment dat, cea a pastilelor. Totodată, ea menționează că nici alcoolul nu trebuie văzut drept un mijloc de ajutor, care ar putea să te facă să uiți de probleme.

„Ascultați, că vă ia anxietatea pe toate! (…) Treaba asta cu pastila și alcoolul… Dar nu e! Am fost acolo, am trecut prin asta, așa că, credeți-mă, nu vă ajută. Doar te neutralizează, pe moment, dar problema e tot acolo. O înfrunți, o rezolvi și câștigi. Orice altceva e minciună temporară!', a scris Ana Morodan.

La Xtra Night Show, „Contesa digitală' a vorbit despre un moment dificil din viața sa. După ce și-a pierdut două persoane dragi, la distanță de doar câteva zile, Ana Morodan a dezvăluit că a avut un moment de rătăcire:

„S-a întâmplat într-o perioadă în care eu aveam un proiect cu foarte multe responsabilități și în momentul ală, doi membri importanți ai familiei mele au decedat, într-o săptămână. Am avut un moment, într-o seară, în care, stând acasă, am simțit că ceva e în neregulă.

Mi s-au încleștat mâinile, am simțit că dacă clipesc, corpul meu se va duce, involuntar, la cuțit și îl va băga în mine…Eu nu am avut niciodată gânduri de sinucidere, nu sunt un om anxios, n-am avut niciodată depresii, nimic. Mă întrebam ce se întâmplă cu mine', a povestit aceasta, potrivit a1.ro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter