Ana Ularu – Pe covorul roşu, la Londra, alături de Jennifer Lawrence

Publicat pe
Ana Ularu – Pe covorul roşu, la Londra, alături de Jennifer LawrenceAna Ularu – Pe covorul roşu, la Londra, alături de Jennifer Lawrence

Actriţa Ana Ularu s-a aflat la Londra unde a avut loc premiera ultimului ei film, Serena', o producţie regizată de Susanne Bier care îi mai are pe afiş pe cunoscuţii actori americani Jennifer Lawrence, câştigătoarea unui Premiu Oscar, şi Bradley Cooper.

 

Pentru această apariţie, Ana a ales un outfit all black compus dintr-un top şi o pereche de pantaloni, în timp ce Jennifer a apărut într-o little black dress cu decolteu adânc.

 

Frumoasa Ana, care este una dintre vedetele editiei de octombrie a revistei Viva!, dă viaţa pe marile ecrane lui Rachel Hermann, mama copilului personajului interpretat de Bradley Copper.

 

„E un rol cu foarte multă emoţie, un personaj care îşi descoperă puterea şi determinarea prin intermediul instinctului de supravieţuire, unul din eroii subtili ai literaturii', spune Ana. „Şi e o plăcere să construiesc raportul de puteri şi traiectoria lui Rachel, mai ales fiind antagonista Serenei (Jennifer Lawrence), alături de o regizoare pe care o ADOR', mărturiseşte actriţa.

 

Pelicula distribuita in Romania de RoImage va putea fi văzută în cinematografe din 24 octombrie.

 

Foto: Viva!, Facebook, IndieWire

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-wFHiZHZVaU[/youtube]

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter