Vedete la prezentarea colecţiei “Albastru de Voroneţ” by Liza Panait

Publicat pe
Vedete la prezentarea colecţiei Albastru de Voroneţ' by Liza PanaitVedete la prezentarea colecţiei Albastru de Voroneţ' by Liza Panait

Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au asistat la World Trade Center la prezentarea ultimei sale colecţii, Albastru de Voronet' o incursiune in lumea adorata de Liza, a traditiilor folclorice romanesti , reinterpretate.

 

Manuela Harabor, Iulia Vantur, Emilia Popescu, Rona Hartner, Ozana Barabancea s-au aflat printre invitaţii designerului.

 

Albastrul, in toate nuantele lui, a fost culoare vedeta a colectiei, fiind prezent in tricotajele realizate manual , in combinatii de albastru electric, albastru cu negru.

 

Piesa de rezistenta a colectiei a fost rochia de mireasa, o superba tinuta din dantela pictata manual, completata cu broderie traditionala veche de peste 80 de ani, totul aplicat pe tul (bineinteles) albastru.

 

Albastru de Voronet' a fost pentru mine un vis si o provocare' a spus Liza Panait Un vis etern al folosirii filonului traditional si o provocare pentru a scoate ceva elegant, inedit, updatat la trend-ul anului 2014 din cele mai vechi motive folclorice din Bucovina, Moldova, Maramures pana in Sudul Romaniei Mari. Mi-am dorit sa surprind esenta portului romanesc, spiritul sau puternic si delicat in acelasi timp, si l-am tradus in moda actuala, in viziunea mea.'

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter