Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme în 8 luni! Ce dietă a ținut vedeta

Publicat pe

Nu degeaba i se spune sexy impresara… La 46 de ani, Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme  și arată din ce în ce mai bine. Iată cum a reușit vedeta, în 8 luni, să aibă un trup de invidiat!

Anamaria Prodan face impresie oriunde își face apariția, iar pentru asta nu are nevoie de un trup de fotomodel. Cu toate acestea, vedeta a decis că este momentul să schimbe ceva în alimentație și să-și tonifice trupul, așadar, la 46 de ani, în numai 8 luni, a reușit o performanță la care visează multe femei. Dacă anul trecut sexy impresara cântărea 72 de kilograme, acum, prin intermediul sportului și al unei alimentații sănătoase, Anamaria Prodan a slăbit nu mai puțin de 17 kilograme!

„Mișcarea a avut un rol esențial”

Deși nici înainte vedeta nu se jena să se pozeze în ținute sumare, iar asta pentru că, în pofida kilogramelor în plus, a avut dintotdeauna un trup armonios, acum Anamaria își regalează fanii de pe conturile de socializare cu fotografii care mai de care mai sexy și mai provocatoare, cele mai multe în costum de baie.

Cât despre dieta la care a apelat, este vorba mai mult despre un stil sănătos de viață decât despre un regim, dar, cu toate astea, e nevoie de multă ambiție nu numai pentru a ajunge la un astfel de rezultat, ci mai ales pentru a te menține. Anamaria a povestit, pentru click.ro, cum a reușit să topească 17 kilograme în mai puțin de un an, dezvăluind faptul că a apelat și la proceduri și tratamente corporale, dar că un atu foarte important este faptul că face mișcare.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea', a spus Anamaria.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter