Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă în plină stradă. Ținuta ei atras atenția tuturor, însă au rămas mască atunci când au văzut cu ce era încălțată

Publicat pe

Anamaria Prodan surprinde din nou. De data asta, impresara a fost invitată în cadrul Observatorului de la Antena 1, pentru a vorbi despre reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul succesului', care se va difuza în curând pe post.

Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă în plină stradă. Ținuta ei atras atenția tuturor, însă au rămas mască atunci când au văzut cu ce era încălțatăAnamaria Prodan, apariție spectaculoasă în plină stradă. Ținuta ei atras atenția tuturor, însă au rămas mască atunci când au văzut cu ce era încălțată

Înainte să intre în platou, vedeta a postat o imagine pe contul de socializare în care le-a arătat tuturor ținuta spectaculoasă.

Mai mult, soția lui Reghe nu a ținut cont de gradele mici din termometru și și-a etalat mândră o pereche de sandale superbe, îndelung admirate de prietenii virtuali.

Îmbrăcată într-un costum negru, plin de paiete, şi încălţată cu o pereche de sandale ultimul model, Anamaria Prodan a luat ochii tuturor, așa cum a obișnuit de fiecare dată.

”Eu aşa m-am născut, nu ştiu viaţa altfel, fără camere de filmat după mine. La trei ani eram la televizor. Laurenţiu… el s-a obişnuit de când e cu mine. De exemplu, Reghe Jr se comportă ca şi mine, nu-l interesează dacă este sau nu camera după el.

Eu cred că atunci când apari la TV trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să aduci ceva nou, trebuie să ai ceva de spus. Eu cred că, dacă îţi doreşti ceva cu ardoare, nu există nu pot. Veţi vedea viaţa mea zi de zi, fără scenarii, fără chestii regizate”, a spus Anamaria Prodan la TV, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter