Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „E pericol maxim!”

Publicat pe

Anamaria Prodan a transmis un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Cei doi se află în continuare în proces, după ce el a depus actele necesare în toamna lui 2021. La scurt timp după ce s-a aflat că Reghe a plecat de la Universitatea Craiova și că a semnat cu Neftchi Baku, impresara a ținut să-i transmită un mesaj. Iată ce i-a spus, indirect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a formulat un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. După ce au înregistrat zeci de plângeri, din ambele părți, impresara susține că se roagă să-i meargă bine la noua echipă, Neftchi Baku. Totodată, ea l-a avertizat, indirect, că îi va fi greu într-o țară musulmană, în cazul în care nu ar avea rezultate bune.

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „E pericol maxim!'Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „E pericol maxim!'

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, după ce el a depus actele necesare în toamna anului trecut. Între timp, în viețile lor s-au produs unele schimbări, atât în plan personal, cât și profesional. Reghe a plecat de la Universitatea Craiova și semnat pentru două sezoane cu gruparea din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Citește și: De ce vrea Anamaria Prodan să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf:”Vreau să scap…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan:„Nu trebuia să particip la acel eveniment'

Citește și: Florin Călinescu renunță definitiv din televiziune. Ce planuri de viitor are:”Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg…”

Citește și: Îl mai ții minte pe Răzvan Manea de la Insula Iubirii?Ce s-a întâmplat cu fostul concurent, după ce s-a despărțit de Cati

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț

La doar câteva zile după ce a aflat despre „mutarea' lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ținut să-i transmită un mesaj. De fapt, un soi de „avertisment'. Impresara a susținut că acestuia îi va fi greu la noua echipă, dacă nu va avea rezultate.

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de … să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaforic. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el. (…) Sorry, dar asta e adevărul!', a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul pentru fiul lui și al impresarei

După despărțirea de Anamaria Pordan, Laurențiu Reghecampf e obligat, de instanță, să plătească o pensie alimentară imensă pentru fiul lor, aproximativ 15.000 de euro pe lună, scrie sursa citată. În plus, Reghe are de dat, retroactiv, și suma de 50.000 de euro. La noua lui echipă, Neftchi Baku, antrenorul va avea un salariu mult mai mare decât cel pe care-l primea la Universitatea Craiova, mai exact 40.000 de euro pe lună.

Laurențiu Reghecampf va putea să-l ia acasă pe Laurențiu Reghecampf Jr. sau Bebeto, așa cum îl alintă familia, două week-end-uri pe lună. De asemenea, poate să petreacă împreună cu băiatul lui toată luna iulie. Iată cum a reacționat Anamaria Prodan: „Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu. Fiecare om se sărăcește singur. Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna’, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Sursă foto: instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă